Covid-19

SkySafe B.V.

Dak anker XS platforms gemonteerd door SkySafe

2 april 2020

Hoe werkt SkySafe nu het coronavirus er is.

Door het cononavirus, covid-19 is de wereld waar in wij leven een stuk onzekerder geworden. Op een of andere manier raakt het ons allemaal. We moeten ons gaan aanpassen aan de nieuwe manier van leven. Bij SkySafe houden wij rekening met het virus met een andere manier van werken in het belang van onze medewerkers, klanten en leveranciers. 

Dit houdt in dat ons personeel de strikte hygiëne voorschriften van het RIVM aanhoudt en er geen fysiek contact is met onze medewerkers, klanten en leveranciers. 

De economie ondersteunen voor zo ver dat kan.

Zoals minister-president Rutte aangeeft zitten we in een intelligente lockdown. Dit raakt onze economie vors. Tot de tijd dat de intelligente lockdown opgeheven wordt doen de bedrijven die wel functioneren er alles aan om de Nederlandse economie draaiende te houden. SkySafe heeft deze verantwoordelijkheid naar haar leveranciers, klanten en haar medewerkers. Werkzaamheden die binnen de gestelde kaders van de overheid en RIVM uitgevoerd kunnen worden, blijven wij dan ook uitvoeren.

Veilig werken

Het werk dat wij bij SkySafe doen, is uitvoerbaar volgens de strikte voorschriften. Onze monteurs en inspecteurs zijn alleen of met maximaal twee aan het werk. Zij houden daarbij minimaal 1,5 meter afstand van een ander en werken voornamelijk in de buitenlucht. Een eventuele aanmeld procedure kan contactloos worden ingericht. Ook kan er gekeken worden naar alternatieven om een locatie te betreden. Wij vragen klanten hier in mee te denken om zo waar mogelijk de werkzaamheden door te kunnen laten gaan in het belang van iedereen.

Samen

SkySafe doet er alles aan om haar bestaande klanten en nieuwe klanten zo goed mogelijk te helpen. Echter kan het zijn dat door de omstandigheden wij u niet op de snelheid kunnen helpen die u van ons gewend bent. Door rekening te houden met de maatregelen die de overheid en het RIVM hebben ingesteld, komen wij het samen door deze moeilijke tijd. Wij danken iedereen voor het begrip hun medewerking en vertrouwen.