Dakbeveiliging voor platte en schuine daken

VCA* gecertificeerd

Vrijblijvende offerte

Advies op maat

Hoe zorgt u voor de juiste dakbeveiliging voor uw gebouw? De specialisten van SkySafe helpen u hier graag bij. Wij zijn specialist in valbeveiliging en dakveiligheid. Het is onze belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat iedereen die op hoogte werkt zijn of haar werk veilig kan uitvoeren. U kunt de dakveiligheid dus met een gerust hart aan ons bedrijf in Harderwijk, nabij Amersfoort, overlaten.

Onze recente projecten

Wij hebben een aantal projecten geselecteerd om uit te lichten. Dit om u een indruk te geven van ons werk. Voor vragen neemt u contact op.

Bekijk onze projecten

slider aan kabelsysteem valbeveiliging

De juiste dakbeveiliging voor uw bedrijf

Op daken worden steeds meer apparatuur en installaties geplaatst. Deze schoorstenen, dakramen, zonnepanelen, airco-units of zonneboilers moeten regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. In het verleden werden hiervoor steigers ingezet als randbeveiliging, maar deze veroorzaken overlast voor de bewoners en omwonenden. Bovendien brengen ze vaak hoge terugkerende kosten met zich mee. Het effectief aanbrengen van de juiste dakbeveiliging is met het oog op verschillende daken en situaties uitermate belangrijk. Bij SkySafe kunt u terecht voor dakveiligheid voor schuine of platte daken. Ook voor dakrandbeveiliging bent u bij ons aan juiste adres.

Het belang van passende dakbeveiliging

Werkgevers en opdrachtgevers zijn samen verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers die op hoogte werken. Een gebouweigenaar is bij onverhoopte incidenten aansprakelijk indien er niet is gezorgd voor een veilige (werk)omgeving. Het plaatsen van de juiste dakbeveiliging is daarom van essentieel belang. Wij zijn specialist in veilig werken op hoogte en zorgen ervoor dat valbeveiliging juist geplaatst en gemonteerd wordt.

Neem contact met ons op voor een gedegen advies omtrent dakveiligheid

Het is belangrijk dat wij de situatie goed kunnen inschatten om u een goed advies te geven voor uw specifieke situatie. In een vrijblijvend gesprek en een werkopname op locatie, inventariseren wij de risico’s die er zijn. Na de inventarisatie geven wij u door middel van tekeningen en berekeningen een duidelijk advies over de juiste opties voor een maximale dakveiligheid. Belt u ons hiervoor op het telefoonnummer 0341- 45 41 75.