• VCA-gecertificeerd
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies op maat

Het laten plaatsen van dakrandbeveiliging voor een plat dak is een essentiële stap in het waarborgen van de veiligheid op hoogte. Bij SkySafe in Harderwijk begrijpen we het belang van robuuste en betrouwbare dakrandbeveiliging voor platte daken, die zowel werknemers als materialen beschermt tegen vallen.

Het belang van dakrandbeveiliging voor een plat dak

Dakrandbeveiliging voor platte daken is niet alleen een vereiste volgens de veiligheidsvoorschriften, maar draagt ook bij aan een veiligere werkomgeving. Systemen zoals hekwerken, leuningen en veiligheidsnetten zijn enkele voorbeelden van dakrandbeveiliging die wij aanbieden. Naast dakrandbeveiliging biedt SkySafe ook andere vormen van valbeveiliging voor platte daken aan. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan valstopapparatuur en ankerpunten. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een snelle en professionele installatie van deze systemen, met voortdurende ondersteuning en advies voor het onderhoud en gebruik ervan.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Informeer naar de mogelijkheden voor uw dak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakrandbeveiliging voor uw plat dak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze valbescherming. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 0341- 45 41 75. Onze specialisten vinden altijd een oplossing die past bij de unieke eisen van uw dak, of het nu gaat om eenvoudige of complexe projecten.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe