Klimharnas

Wilt u investeren in een klimharnas om zo de veiligheid van uw personeel te garanderen? SkySafe uit Harderwijk is gespecialiseerd in het realiseren van valbeveiliging op hoogte. In ons assortiment vindt u hoogwaardige producten en technische oplossingen die ervoor zorgen dat uw medewerkers hun werk op daken en andere hoge werkomgevingen veilig kunnen uitvoeren. Een klimharnas is een oplossing die nog meer zekerheid biedt tijdens het werken op hoogte. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Ontdek onze klimvoorzieningen als een klimharnas

Is een klimharnas het geschikte middel voor uw situatie? Wij komen graag bij u langs om de werkomgeving te analyseren. Zo krijgt u inzicht in de risico’s en voorzien wij u van een geschikte oplossing, bijvoorbeeld het implementeren van een klimharnas of valgordel. Tijdens de werkopname wordt er gekeken welke klimvoorzieningen het beste passen bij uw werklocatie. Hierbij wordt rekening gehouden met onder meer de veiligheid van de gebruiker, hoe vaak er gebruik wordt gemaakt van het middel en natuurlijk specifieke wensen die u eventueel heeft. Bij de inzet van een kooiladder wordt er ook gekeken naar welke materialen er meegenomen moeten worden via de trap. Zo realiseren wij voor allerlei klanten in Nederland een veilige werkomgeving op hoogte.

Vraag ons naar maatwerk

Mochten onze standaardoplossingen niet voldoen, kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk. Ontdek ons aanbod aan klimvoorzieningen, waaronder een klimharnas. Al onze producten zijn VCA-gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Heeft u vragen? Bel ons team in Harderwijk via 0341- 45 41 75.

man op rand van dak
Valgordel
Static one - Basic harnas - simpel dak bezoek
Static two - Basic harnas - ladders - daken - klimsystemen

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!