Veilige werkomgeving

VCA* gecertificeerd

Vrijblijvende offerte

Advies op maat

Een ladderborging is bedoeld om uw ladder stevig en veilig tegen een dakrand op te stellen. Wanneer daken slechts incidenteel betreden hoeven te worden, wordt er vaak gewerkt met een ladder. Om deze veilig te betreden is een ladderopstelplaats een goedkope oplossing. Een ladderopstelplaats bestaat uit een stabiele, vlakke ondergrond, een borging tegen zijdelings wegschuiven van de ladder en een pictogram als markering van de werkplek. SkySafe levert u de juiste ladderborging leveren. 

Onze recente projecten

Wij hebben een aantal projecten geselecteerd om uit te lichten. Dit om u een indruk te geven van ons werk. Voor vragen neemt u contact op.

Bekijk onze projecten

slider aan kabelsysteem valbeveiliging

Een veilige werkomgeving met onze ladderborging

Met een ladderborging van SkySafe wordt er veilig op een ladder gewerkt. Onze producten zijn gemaakt van duurzaam rvs en de zijkanten zijn voorzien van openingen om de ladder te zekeren. Dit voorkomt ongewild wegnemen of wegwaaien van de ladder. Wij leveren ladderborgingen die rond zijn afgewerkt, om beschadigingen en letsel te voorkomen. De markering is gemaakt van duurzaam aluminium en van bescheiden formaat. Onze ladderborging kan in iedere kleur worden geleverd.

Ontdek al onze klimvoorzieningen

 

Wij beschikken tevens over een uitgebreid assortiment ladders voor de juiste klimvoorziening voor uw gebouw. Voor ieder dak kunnen wij de juiste opgang verzorgen, ook maatwerk is mogelijk. Per situatie gaat SkySafe door middel van een werkopname na welke klimvoorziening voor u het beste is.

Kies voor de juiste ladderborging

Als u contact met ons opneemt op 0341- 45 41 75 geven we u persoonlijk advies geven over de juiste ladderborging of overige veiligheidsmaatregelen. Als specialist in valbeveiliging helpen we u graag verder!