Ladderborging

SkySafe B.V.

"Een ladderborging "geeft meer veiligheid"

Ladderborging

Een ladderborging is bedoeld om uw ladder stevig en veilig tegen een dakrand op te stellen. Wanneer daken slechts incidenteel betreden hoeven te worden, wordt er vaak gewerkt met een ladder. Om deze veilig te betreden is een ladderopstelplaats een betaalbare oplossing. Deze bestaat uit een stabiele, vlakke ondergrond, een borging tegen zijdelings wegschuiven van de ladder en een pictogram als markering van de werkplek. SkySafe levert u de juiste ladderborging.

Een veilige werkomgeving met onze ladderborging

Met een ladderborging van SkySafe wordt er veilig op een ladder gewerkt. Zo creëren we een veilige werkomgeving. Onze producten zijn gemaakt van duurzaam rvs en de zijkanten zijn voorzien van openingen om de ladder te zekeren. Dit voorkomt ongewild wegnemen of wegwaaien van de ladder. Wij leveren ladderborgingen die rond zijn afgewerkt, om beschadigingen en letsel te voorkomen. De markering is gemaakt van duurzaam aluminium en is van bescheiden formaat. Onze ladderborging kan in iedere kleur worden geleverd.

Ontdek al onze klimvoorzieningen

Wij beschikken tevens over een uitgebreid assortiment aan ladders voor de juiste klimvoorziening voor uw gebouw. Voor ieder dak kunnen wij de juiste opgang verzorgen, ook maatwerk is mogelijk. Per situatie gaat SkySafe door middel van een werkopname na welke klimvoorziening voor u het beste is, bijvoorbeeld een klimharnas.

Kies voor de juiste ladderborging

Als u contact met ons opneemt door te bellen naar 0341- 45 41 75, geven we u graag persoonlijk advies over de juiste ladderborging of overige veiligheidsmaatregelen. Als specialist in valbeveiliging met jarenlange ervaring en opgebouwde kennis, kunt u op ons vertrouwen.

man achter bureau met beeldschermen maakt een advies tekening

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!