Hangbruginstallaties

Op een hangbrug creëert u feitelijk een nieuwe arbeidsplek. Op hoogte. Om ook hier veilig te kunnen werken bieden wij hangbruginstallaties met unieke kenmerken. Als Certified Partner biedt SkySafe de Suspended Platform Systems van XSPlatforms aan. De systemen die wij op deze manier kunnen leveren is niet alleen van hoge kwaliteit, de ontwerpen van de installaties zijn uiterst slim en verzekeren de gebruiker van maximale veiligheid en gebruikersvriendelijkheid.

Onze hangbruginstallaties

  • Gecertificeerd volgens EN1808:1999+A1:2010.
  • Kwalitatief hoogwaardige producten.
  • Modulair en lichtgewicht systeem.
  • Innovatief ontwerp voor maximale veiligheid en gebruiksgemak

Mogelijkheden hangbruginstallaties

Onze hangbruginstallaties worden opgebouwd uit een aantal onderdelen die zich allemaal onderscheiden zich ten opzichte van andere producten op de markt door belangrijke voordelen. Bij het ontwerp van het systeem stond veiligheid natuurlijk voorop, maar er is ook veel aandacht besteedt aan gebruiksvriendelijkheid, gewicht en mobiliteit. Het resultaat is een modulair systeem dat overal ter wereld inzetbaar is.

Modulair werkplatform

De hangbrug wordt opgebouwd uit verschillende platformmodules die, met behulp van het handige Twist & Lock systeem, in slechts drie eenvoudige stappen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De frames van de platforms zijn gemaakt van aluminium en zijn in- en uitklapbaar. Hierdoor is het licht van gewicht en bijzonder compact. De platforms zijn 20% breder dan vergelijkbare systemen en zijn beschikbaar in één, twee en drie meter breed zodat er voor iedere situatie een ideale werkplek kan worden gecreëerd. Er zijn zelfs hoekdelen beschikbaar voor bijzondere gebouwen zoals windmolens.

XSClimber

De XSClimber is een zelf-hijsende elektrische tractietakel die de hangbrug naar het gewenste werkniveau tilt. Met de elektrische connector werkt de takel op basis van het plug & play principe en wordt de XSClimber eenvoudig aangesloten op de centraal gemonteerde besturingskast. Iedere XSClimber beschikt ook over een eigen besturingspaneel, voorzien van een noodstop-knop, digitale draaiurenteller en een hijs- en afdaalfunctie. Andere kenmerken zijn het four point access system, geïntegreerde overload, externe oliepeilcontrole-venster en de stof- en spatwaterdichte behuizing (IP54). De takel is te voorzien van 2 typen secundaire valbeveiliging: Overspeed of Slack rope device. De XSClimber takel kan ook in combinatie met andere hangbruginstallaties worden ingezet.

Dakbalk

SkySafe biedt u een dakbalk met een revolutionair ontwerp op het gebied van veiligheid. De geïntegreerde schokdemper is speciaal ontworpen om krachten op te vangen in het uitzonderlijke geval dat de hangbrug gaat schokken. Anders dan andere systemen, is dit onderdeel puur voor dit doel ontworpen en zitten de hijs- en secundaire kabel hier direct op aangesloten. Er wordt een aparte kabel gespannen tussen de voorsteun en de contragewichten, zodat deze netjes op hun plek blijven. Verder is dakbalk voorzien van een telescopische arm, gemaakt van lichtgewicht onderdelen (max. 32kg) en hierdoor gemakkelijk te monteren en te transporteren.

Wij bespreken alle voordelen en mogelijkheden van onze hangbruginstallaties graag met u.

Hangbruginstallaties?

SkySafe is uw partner!

Share This: