Steigersystemen

Veilig werken op een steiger was nog nooit zo gemakkelijk. SkySafe is geautoriseerd dealer van de SafeTower rolsteigers en SafeScaffold gevelsteigers van XSPlatforms. Deze steigersystemen zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van slimme, innovatieve technieken voor een maximale gebruikersvriendelijkheid en veiligheid.

Onze steigersystemen

  • zijn EN 12810-1/-2, EN 12811-1/-2/-3 en EN 1004:2005 gecertificeerd;
  • vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig aluminium;
  • innovatieve onderdelen voor maximale veiligheid;
  • eenvoudig op te bouwen zonder gereedschap;
  • rolsteiger- en gevelsteigersystemen.

Voordelen SafeTower rolsteigersysteem

De mobiele rolsteiger van XSPlatforms, de SafeTower, heeft een uniek ontwerp waardoor de steiger eenvoudig en snel is op te bouwen, zonder gereedschap. Met het gepatenteerde Advanced guard rail systeem wordt de steiger van binnenuit opgebouwd. Terwijl de gebruiker op een lager platform staat, worden de heupleuningen en diagonale schoren geplaatst zodat het volgende niveau veilig is voor men het betreedt. De frames hebben geïntegreerde anti-slip traptreden en garanderen een goede toegankelijkheid en bereikbaarheid van de verschillende niveaus. Een revolutionair steigersysteem!

Voordelen SafeScaffold gevelsteigersysteem

Ook de SafeScaffold gevelsteiger is eenvoudig, snel en zonder gereedschap op te bouwen. Door het innovatieve Safety frame, met geïntegreerde heup- en knieregel en kantplank, wordt het volgende platform veilig opgebouwd, voor men het betreedt. Het h-frame is, met zijn geïntegreerde anti-slip traptreden, de perfecte combinatie tussen een trapframe en een doorloopframe. De SafeScaffold kan opgebouwd worden tot een hoogte van maximaal 30 meter. De lengte en het aantal het aantal hoeksecties zijn onbegrensd.

De steigersystemen worden vervaardigd van aluminium van de hoogste kwaliteit, waardoor ze niet alleen zeer licht zijn, maar ook uiterst duurzaam. De platforms zijn geschikt voor beide typen steiger en kunnen doorlopend geïnstalleerd worden. Ze zijn standaard voorzien van antislip en zijn makkelijk stapelbaar.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van de steigersystemen.

Gevel- of rolsteiger?

SkySafe is uw partner!

Share This: