Trappen en bordessen

Wanneer een hoogteverschil overbrugd moet worden kan dit klimmend in een ladder, via een lift of met een vaste trap. In situaties waar een ladder onveilig en een lift geen optie is, biedt klimvoorziening met vaste trappen en bordessen uitkomst.

Trap en bordes als klimvoorziening

Het gebruik van trappen en bordessen als klimvoorziening is een veilige manier om de werkplek op hoogte te bereiken. Het voordeel van een vaste trap ten opzichte van een ladder is dat er gemakkelijker gereedschap en materialen meegenomen kunnen worden. Door de stabiliteit is het bovendien mogelijk om op ieder willekeurig moment uit te rusten.

Een werkbordes is bovendien een perfecte werkvloer op hoogte. Het bordes is rondom voorzien van leuningwerk en daarom een zeer veilige werkplek.

Trappen en bordessen van SkySafe

SkySafe levert en installeert vaste trappen en werkbordessen voor iedere werksituatie. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide productmogelijkheden kunnen wij altijd een geschikte veiligheidsoplossing bieden. Wij adviseren u daar graag over.

Onze klimvoorziening met trappen en bordessen is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle wettelijke eisen en productnormen.

Trap of bordes nodig?

SkySafe is uw partner!

Share This: