Valbeveiliging met ankerpunten

Voor een flexibele oplossing, is valbeveiliging met ankerpunten de perfecte keuze om veilig op hoogte te werken. Deze borgingspunten kunnen op vele manieren gebruikt en toegepast worden. Als Certified Partner van XSPlatforms kunnen wij modulair opgebouwde ankerpunten aanbieden met unieke voordelen.

Onze valbeveiliging met ankerpunten

  • Voldoen aan of overtreffen de huidige normen.
  • Geproduceerd van kwalitatief hoogwaardige materialen.
  • Voor ieder type dak een geschikte oplossing.
  • Modulair samen te stellen.
  • Minimale installatieschade.

Mogelijkheden ankerpunten

Door het modulaire karakter van de ankerpunten, heeft SkySafe voor iedere situatie een geschikte oplossing. Met o.a. de XSBase plate, XTrusion base en XSMD kunnen we een geschikt borgingspunt voor ieder type dak leveren.
Daarnaast valbeveiliging met ankerpunten worden ingezet als een stand-alone oplossing of in combinatie met een leeflijnsysteem. Afhankelijk van de werkzaamheden en het gebruik kunnen wij het aantal benodigde bevestigingspunten bepalen. Een voordeel van ankerpunten is dat deze valbeveiliging vrij onopvallend is en het aangezicht van het gebouw niet veranderd.

Onze ankerpunten hebben bovendien innovatieve eigenschappen. Ze kunnen geheel naar eigen wens en budget samengesteld worden, wat betekent dat u de beste combinatie van base plates, spacers en kop kunt kiezen. Een ander belangrijk voordeel is dat ze uitgerust kunnen worden met een geïntegreerde valdemper, de XSBending kit. Zo realiseren wij de meest veilige oplossing voor uw werkplek!

Door de eenvoudige installatie en minimale montageschade zijn de borgingspunten ook zeer geschikt voor kortdurende projecten. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van onze valbeveiliging met ankerpunten.

Valbeveiliging met ankerpunten?

SkySafe is uw partner!

Share This: