Horizontale valbeveiliging

Om veilig te kunnen werken op plekken waar men zich horizontaal moet verplaatsen, zoals op daken of langs gevels, bieden wij horizontale valbeveiliging aan. Door twee of meerdere ankerpunten te verbinden met een staalkabel, ontstaat een leeflijnsysteem waarlangs een gebruiker zich vrij kan verplaatsen.

SkySafe werkt met innovatieve leeflijnsystemen die unieke voordelen bieden, zodat het werk niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker uitgevoerd kan worden.

Onze valbeveiliging met horizontale valbeveiligingssystemen:

  • voldoen aan of overtreffen de huidige normen;
  • worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen;
  • kunnen worden aangepast aan ieder type dak;
  • zijn modulair opgebouwd;
  • zijn te installeren met minimale installatieschade;
  • bieden ultieme veiligheid en bewegingsvrijheid

Mogelijkheden XSLinked horizontale leeflijnsystemen

SkySafe biedt als Official Dealer van XSPlatforms, de horizontale leeflijnsystemen XSLinked en Linked Pro aan. Bij deze systemen koppelt de gebruiker zijn vanglijn gemakkelijk aan een staalkabeltraject dat met ankerpunten is bevestigd aan het dak, plafond of de muur.

XSLinked is een uniek valbeveiligingssysteem wat horizontaal verplaatsen op hoogte, ongeacht de locatie, veilig én eenvoudig maakt.

Het systeem kan geplaatst worden met verschillende soorten ankerpunten voor bevestiging op het dak, plafond of de muur. Ongeacht de toepassing, kan het voorzien worden van een valdemper en is het geschikt voor permanente en tijdelijke plaatsing. Met behulp van de XSSlider blijft de gebruiker altijd verbonden aan de leeflijn, dit is niet alleen uiterst veilig maar ook zeer gebruiksvriendelijk.
LinkedPro is de overtreffende trap in veiligheid en comfort. Met dit type horizontale valbeveiliging kunnen meerdere leeflijnen aan één ankerpunt bevestigd worden waardoor gebruikers elkaar kunnen passeren zonder zichzelf los te koppelen.

De horizontale valbeveiligingssystemen XSLinked en Linked Pro zijn is modulair en wij kunnen dus een perfect passende en veilige oplossing voor uw specifieke werkplek creëren. Benieuwd naar alle mogelijkheden van een leeflijnsysteem? Wij informeren u graag.

Valbeveiliging met horizontale systemen?

SkySafe is uw partner!

Share This: