Hekwerken en Leuningen

Valbeveiliging met hekwerken is een zeer efficiënte manier om een veilige werkplek op hoogte te realiseren. Door de plaatsing van hekwerken rondom de rand wordt het gehele dak een veilige zone. Bovendien hebben de gebruikers geen kennis van valbeveiliging nodig.

Onze valbeveiliging met hekwerken

  • Voldoet aan alle huidige normen.
  • Geproduceerd van kwalitatief hoogwaardige materialen.
  • Maakt het hele dak tot een veilige werkplek.
  • Voor ieder type dak een oplossing.
  • Zowel tijdelijk als permanent te plaatsen.
  • Géén risico op installatieschade.

XSGuardrail mogelijkheden

De XSGuardrail systemen van XSPlatforms, waar SkySafe Certified Partner van is, bieden optimale veiligheid voor iedere situatie. De XSGuardrails zijn standaard uitgerust met een heupregel en knieregel en kunnen optioneel voorzien worden van een schoprand. Deze kan achterwege worden gelaten wanneer de aanwezige dakrand functioneert als schoprand.

SkySafe levert naast rechte, ook gebogen hekwerken welke de architectuur van een gebouw minder beïnvloeden. Het XSFlex systeem maakt het zelfs mogelijk de leuningen helemaal in te klappen wanneer deze niet worden gebruikt, waardoor het niet langer zichtbaar is. Daarnaast kunnen alle hekwerken in diverse kleuren geleverd worden, zodat u ze optimaal kunt afstemmen op de het gebouw.
Voor ultieme flexibiliteit zijn alle XSGuardrails te leveren als tijdelijk hekwerksysteem, welke de dakbedekking niet beschadigt. Door gebruik te maken van de XSMass contragewichten, is bevestiging aan de onderconstructie niet nodig. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van onze valbeveiliging met XSGuardrails.

Valbeveiliging met hekwerken?

SkySafe is uw partner!

Share This: