Verticale valbeveiliging

Valbeveiliging voor werkplekken waar men zich verticaal moet verplaatsen, zoals werken op ladders langs telecompalen, koeltorens of windturbines, vereist een specialistische oplossing om het werk veilig uit te kunnen voeren.

Onze valbeveiliging met verticale systemen:

  • Voldoen aan of overtreffen de huidige normen.
  • Geproduceerd van hoge kwaliteit materialen.
  • Voor ieder type dak een geschikte oplossing.
  • Modulair samen te stellen.
  • Minimale installatieschade.

Mogelijkheden XSLinked VLL verticale leeflijnsystemen

Het verticale leeflijnsysteem XSLinked VLL is een modulair opgebouwd systeem. Het wordt opgebouwd uit een top en bottom connector waartussen een kabel wordt gespannen. De kabel wordt in positie gehouden met behulp van steunen, intermediates. Er zijn steunen beschikbaar voor zowel vierkante als ronde sporten. SkySafe biedt u de optie tussen twee typen top connectors: een korte en een lange versie. De korte versie wordt toegepast wanneer de ladder boven het te betreden oppervlak uitsteekt. Om toch aan de leeflijn verbonden te blijven wanneer de ladder slechts tot het oppervlak komt, kan de lange top connector worden gebruikt.

Beide top connectors zijn voorzien van een VLL dynamic kit, een valdemper die de krachten bij een eventuele val absorbeert en niet op het lichaam van de gebruiker vrijkomen.

De bottom connector is voorzien van het innovatieve XSTensioner II Pro system, waarmee de verticale leeflijn gemakkelijk op spanning kan worden gebracht.

Valbeveiliging met verticale systemen?

SkySafe is uw partner!

Share This: