Betrouwbare valbeveiliging van SkySafe

Wij vinden dat iedereen het verdient om veilig te kunnen werken op hoogte. Door het bieden van oplossingen voor gevelonderhoud, valbeveiliging en klimvoorzieningen, vinden wij altijd een passend antwoord op uw bereikbaarheidsvraagstukken.

Bij al onze opdrachten staan kostenefficiëntie en zekerheid voor de gebruikers en gebouweigenaren voorop. De specialisten van SkySafe inventariseren de situatie, adviseren de juiste oplossing en dragen zorg voor de installatie ervan. Zo maken wij veilig en verantwoord werken op hoogte mogelijk.

Naast installatie van de systemen voert SkySafe veel inspectie- en reparatieopdrachten uit, en pleegt volledig onderhoud aan al haar producten, waaronder ook permanente gevelonderhoudsinstallaties.

download brochure

Hoofdactiviteiten SkySafe

Het is ons streven om iedereen een veilige werkplek op hoogte te bieden. Al onze activiteiten dragen bij aan dit doel.

 • Het bieden van oplossingen voor veilig werken op hoogte.
 • Het leveren en installeren van valbeveiliging.
 • Jaarlijkse inspectie van systemen voor valbeveiliging.
 • De verkoop van persoonlijke valbeveiligingsartikelen via de eigen webshop.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Zie oplossingen valbeveiliging.

Kwaliteit in valbeveiligingsoplossingen

De belangrijkste vraag is nooit “Wat heeft u nodig?”. Wij vragen wat het probleem is. Vervolgens zoeken wij de best passende oplossing die mogelijk is binnen de grenzen van het budget, de wet- en regelgeving of de specifieke wensen van de gebruiker, beheerder of opdrachtgever. Met SkySafe als partner bent u verzekerd van betrouwbare valbeveiliging, perfect afgestemd op úw situatie.

Partners van SkySafe

Onze klanten verwachten betrouwbare en duurzame oplossingen voor werken op hoogte. Om de uiterst veilige en kwalitatieve oplossingen te kunnen bieden voor iedere situatie werkt Skysafe samen met partners die bijdragen aan onze visie. In ons streven om Nederland veiliger te maken, bundelen we de krachten met deze partners. We vergaren informatie, analyseren veiligheidsproblemen en komen met effectieve, praktische en duurzame oplossingen.Daarom kiezen wij bewust voor onze partners.

Onze partners

 • XSPlatforms als onze vaste leverancier en partner van innovatieve producten van:
  • valbeveiliging
  • gevelonderhoudsinstallaties
  • aluminium (gevel) steigers
 • Zoontjens beton als onze vaste leverancier en partner van het Bibo-block systeem.
 • IKO als vaste partner voor de IKOSecure valbeveiliging.

Valbeveiliging?

SkySafe is uw partner!

Share This: