Projecten

SkySafe B.V.

"Elk project heeft iets unieks"

Wij hebben een aantal projecten geselecteerd om uit te lichten.

Dit om u een indruk te geven van ons werk.

U ziet hier maar een kleine selectie. Er is natuurlijk veel meer mogelijk. 

Voor vragen neemt u contact op. 

dak anker valbeveiliging

Heerema Group Zwijndrecht

Heerema Fabrication Group (HFG) ontwerpt en bouwt constructies voor de offshore olie-en gasindustrie en andere energie gerelateerde industrieën. De fabriekslocatie in Zwijndrecht heeft een omvang van meer dan 146.000 m2 aan grond, waarop twee grote fabriekshallen staan, van 45 en 37 meter hoog. Het is voor deze hallen dat wij gevraagd zijn om te voorzien in een valbeveiligingsoplossing, voor zowel binnen als buiten (boven op) het gebouw.

Kabel valbeveiliging op glazen overkapping

Fietsstalling station Maastricht

In het hartje van een van de mooiste steden van ons land staat de ondergrondse fietsenstalling station Maastricht. De glazen overkapping beschermd de roltrappen die toegang geven tot de fietsenstalling onder het station van Maastricht tegen neerslag. De ondergrondse fietsenstalling biedt plek voor circa 3.000 fietsen, tandems, (elektrische) bakfietsen en 40 bromfietsen/scooters. Voor deze stalling is ons gevraagd of wij een aanlijnvoorziening konden maken die geen afbreuk zou doen aan het aangezicht van de overkapping.

Man in molen met valbeveiliging harnas

Molen de Duif te Nunspeet

Vrijwilligers kunnen veilig demonstraties geven. Door een minimale aanpassing aan de molen en een maatwerk veiligheidslijn hebben we voor de vrijwilligers van dit museum een oplossing gevonden voor het aangelijnd kunnen beklimmen van de molen.

zonnenpanelen valbeveiliging kabelsysteem

Zonnepanelen en valbeveiliging

Een voor ons bekende woningstichting benaderde ons met de vraag of wij valbeveiliging konden plaatsen op een flatgebouw dat afgestemd is op de nieuw te plaatsen zonnepanelen. De doelstelling was om de valbeveiliging zo te plaatsen dat de reeds ingekochte panelen allemaal goed geplaatst konden worden zodat deze voldoende daglicht krijgen en dat ze ook goed te bereiken blijven voor het noodzakelijke onderhoud aan de panelen.

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!
Sluit Menu

telefoon -> 0341- 45 41 75

of stuur en bericht!
X myStickymenu