Valbescherming op hoogte

Home » Valbescherming hoogte

Valbescherming is iets wat strikt noodzakelijk is als u op grote hoogte werkt en hiervoor maakt u gebruik van de diensten van een specialist. SkySafe helpt u graag om de veiligheid te verhogen. De betrouwbare materialen die wij aanbieden vanuit Harderwijk, in de buurt van Amersfoort, zijn geschikt voor verschillende panden in heel Nederland. Welke oplossing heeft uw voorkeur?

Dé beste materialen voor valbescherming op hoogte

Als expert in valbescherming helpen wij u graag een veilige werkomgeving op hoogte te creëren. Hiervoor bieden wij valbeveiligingssystemen aan die conform de regel- en wetgeving zijn. De systemen kunnen aangepast worden aan ieder type dak, waardoor het niet uitmaakt of het om een plat of schuin dak gaat. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen om u optimale valbescherming op hoogte te garanderen. Tevens geven wij betrouwbaar advies op maat voor uw bedrijf. Indien noodzakelijk maken onze specialisten eerst een Risico- Inventarisatie & -Evaluatie, zodat wij weten waar de risico’s van uw bedrijf liggen en hoe deze opgelost kunnen worden. Valbescherming op hoogte is slechts één van de mogelijke oplossingen.

Schakel ons in

SkySafe is dé specialist in valbeveiliging, ook voor bijvoorbeeld uw daktuin. Schakel ons in als u behoefte heeft aan valbescherming op hoogte. Onze vakmensen gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bereikt hen door te bellen naar 0341- 45 41 75.

monteur aan valbeveiliging fabriekshal

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel