Valbescherming op hoogte

Valbescherming is iets wat strikt noodzakelijk is als u op grote hoogte werkt en hiervoor maakt u gebruik van de diensten van een specialist. SkySafe helpt u graag om de veiligheid te verhogen. De betrouwbare materialen die wij aanbieden vanuit Harderwijk, in de buurt van Amersfoort, zijn geschikt voor verschillende panden in heel Nederland. Welke oplossing heeft uw voorkeur?

Dé beste materialen voor valbescherming op hoogte

Als expert in valbescherming op zowel schuine als platte daken, helpen wij u graag met het creëren van een veilige werkomgeving op hoogte. Hiervoor bieden wij valbeveiligingssystemen aan die conform de regel- en wetgeving zijn. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen om uw optimale valbescherming op hoogte te garanderen. Tevens geven wij betrouwbaar advies op maat voor uw bedrijf. Indien noodzakelijk stellen onze specialisten een RI&E op voor meer inzicht in de risico’s bij u op locatie en in de mogelijke oplossingen van die risico’s. Vraag ons naar de mogelijke oplossingen die het best passen bij uw werklocatie.

Schakel ons in

SkySafe uit Harderwijk is dé specialist in valbescherming, ook voor bijvoorbeeld uw daktuin. Schakel ons in als u behoefte heeft aan valbescherming op hoogte. Onze vakmensen gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0341- 45 41 75. We kijken ernaar uit om samen met u een veilige werkomgeving te realiseren voor alle betrokken partijen.

monteur aan valbeveiliging fabriekshal

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel