• VCA-gecertificeerd
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies op maat

Valbeveiliging op uw dak is niet alleen een kwestie van veiligheid, maar ook van het voldoen aan specifieke wetgeving. Met de deskundige hulp van SkySafe in Harderwijk kunt u ervoor zorgen dat uw dakwerkzaamheden volledig in lijn zijn met de geldende regels en voorschriften over valbeveiliging. Deze wetgeving is ontworpen om zowel werknemers als werkgevers te beschermen tegen de risico’s van werken op hoogte.

Voldoen aan de wetgeving van valbeveiliging op een dak

Als opdrachtgever bent u verplicht valbeveiliging te plaatsen om te zorgen voor een veilige werkomgeving op daken, conform de wetgeving over valbeveiliging. De oplossingen van SkySafe helpen u om aan deze wetgeving te voldoen door het bieden van veilige, betrouwbare en op maat gemaakte valbeschermingssystemen. Onze specialisten geven u professioneel advies over valbeveiliging dat specifiek is aangepast aan uw situatie, zodat u niet alleen aan de wet voldoet, maar ook zorgt voor de optimale veiligheid van uw werknemers.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Neem contact op met onze specialisten

Heeft u vragen over de wetgeving omtrent valbeveiliging op een dak of wilt u meer informatie over hoe u aan deze wetgeving kunt voldoen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via 0341- 45 41 75. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het implementeren van de juiste oplossingen. Bovendien rekent u op onze specialisten voor een grondige inspectie van uw valbeveiliging, zodat u zeker weet dat uw beveiliging optimaal functioneert.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe