• VCA-gecertificeerd
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies op maat

Goede valbeveiliging op hoogte is erg belangrijk en dit geldt zeker ook bij een daktuin. U wilt namelijk onbezorgd in deze tuin kunnen werken, zonder risico te lopen dat u naar beneden valt. Wij hebben geschikte materialen en toepassingen in huis voor optimale veiligheid op hoogte. Dankzij de oplossingen van SkySafe kunt u veilig in uw daktuin werken.

Creëer een veilige omgeving met valbeveiliging voor uw daktuin

Met behulp van onze valbeveiliging wordt het een stuk veiliger om te werken in uw daktuin dan voorheen. Omdat werkgevers en opdrachtgevers verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van medewerkers bij het werken op hoogte, wilt u als ondernemer te allen tijde zorgen voor een veilige werkomgeving. Wij zijn ware specialisten op het gebied van dakbeveiliging. Hiervoor bieden wij verschillende oplossingen, zowel permanente als mobiele beveiligingssystemen. Van ankerpunten tot hekwerken; u vindt de meest diverse vormen van valbeveiliging voor uw daktuin bij ons!

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Ontdek wat wij voor uw dak kunnen betekenen

Wilt u uw daktuin voorzien van valbeveiliging en bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact met ons op voor oplossingen op het gebied van dak- en dakrandbeveiliging. Wij beschikken over de juiste producten om uw daktuin veiliger te maken. Ook geven de specialisten van SkySafe uit Harderwijk, nabij Amersfoort, u graag advies op maat. Maak kennis met onze service en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door te bellen naar 0341- 45 41 75.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe