Valbeveiliging aanschaffen inclusief installatie

SkySafe uit Harderwijk is uw partner als het gaat om de aanschaf van valbeveiliging, inclusief professionele installatie. Het correct aanbrengen van valbeveiliging vraagt om technische en specifieke kennis. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met de installatie van valbeveiliging en beschikken daarnaast over de benodigde opleidingen en certificaten. Hierdoor kunt u zonder zorgen vertrouwen op onze expertise. Ontdek ons aanbod aan diensten voor het realiseren van een veilige werkomgeving op hoogte.

Valbeveiliging vergt technische kennis voor een betrouwbare installatie

Uw valbeveiliging is zo sterk als de zwakste schakel, waardoor de installatie vakkundig uitgevoerd moet worden. Onze specialisten helpen u hier graag bij. Zowel voor tijdelijke valbeveiliging als permanente beveiliging schakelt u ons in. Voordat de montage plaatsvindt, nemen wij contact op met de opdrachtgever over het plan van aanpak. Hierdoor bent u verzekerd van duidelijke communicatie en een goed beeld van onze werkzaamheden. De installatie van uw gekozen dakbescherming wordt zorgvuldig uitgevoerd terwijl wij ons best doen om de overlast tot een minimum te beperken.

Maak een afspraak voor de installatie

Ontdek het aanbod aan diensten en producten voor een veilige werkomgeving op hoogte. Al onze producten en veiligheidssystemen, bijvoorbeeld valbeveiliging met ankerpunten, zijn VCA-gecertificeerd om de hoogste kwaliteit en veiligheid te garanderen. Maak een afspraak met ons voor de installatie van valbeveiliging door te bellen naar 0341- 45 41 75. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

man op rand van dak
Valgordel
Static one - Basic harnas - simpel dak bezoek
Static two - Basic harnas - ladders - daken - klimsystemen

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!