Projecten

SkySafe B.V.

Nieuwbouw hal A-Park in Spankeren

Bedrijfshal met totale oppervlakte van 12.300 m2

Project: Veilige werkomgeving bedrijfshal Spankeren

Locatie: Spankeren (gemeente Rheden)

Land: Nederland

Klant: 

Jaar: 2019

Voor onze klant …….. hebben wij in Spankeren (gemeente Rheden) een veilige werkomgeving gemaakt. De vraag van onze klant was: maak een veilige werkomgeving op een dak waar je goed bij de hemelwaterafvoeren moet kunnen komen, veilig onderhoud moet kunnen uitvoeren en er moet rekening gehouden worden met de zonnepanelen die geplaatst gaan worden.

Deze veilige werkomgeving moet komen op het bedrijventerrein A-Park op de locatie waar tot 2004 de kunstvezelfabriek van Albany Nordiska was gevestigd. De nieuwe hal wordt gebouwd met een totale oppervlakte van 12.300 m2. De hal is onderverdeeld in 10 hallen die allemaal even groot zijn. Twee hallen zijn voorzien van brandmuren. Om veilig onderhoud te kunnen plegen en dus een veilige werkomgeving te maken is er een kabelsysteem aangebracht met een totale lengte van 619 meter. 

In nauwe samenwerking met de dakdekkers zijn de kabelsystemen in 3 fases geplaatst. Zodat iedereen efficiënt en snel kon samenwerken. De bedrijfshallen zijn voorzien van een PVC dakbedekking en hebben een dikke isolatielaag van 25 centimeter. Er is een groot aantal zonnepanelen geplaatst. De valbeveiliging is daarvoor zo aangebracht dat er  op een later tijdstip nog meer zonnepanelen bij geplaatst kunnen worden. Wij kijken terug op een project dat ondanks de winterse omstandigheden door hard en goed samenwerken binnen de planning opgeleverd kon worden. 

Het resultaat, een veilige werkomgeving waarvan het veiligheidssysteem geen afbreuk doet aan het aangezicht van de gevel. En het bij plaatsen van zonnepanelen geen probleem opleveren.

 

Heeft u ook een valbeveiligingsvraag die u wilt voorleggen aan onze experts? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geloven er in dat voor ieder probleem een oplossing is.

Kabel valbeveiliging op glazen overkapping
Valbeveiliging demper fietskelder stalling Maastricht

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!