SkySafe - Valbeveiliging - Markten - 1

Valbeveiliging voor industrie

Valbeveiliging voor de industriële sector is zeer specifiek. Het is van groot belang dat de risico’s van het werk goed in kaart zijn gebracht, zodat de valbeveiliging optimaal afgestemd kan worden op de uit te voeren werkzaamheden.

Aanpak

Het inrichten van een veilige werkplek op hoogte in een industriële omgeving vergt een doordachte aanpak. Er dient onder andere rekening gehouden te worden met belasting van de constructie en de reikwijdte van de gebruiker.
Daarnaast is het gebruik van valbeveiliging tijdens de werkzaamheden bepalend voor de doorlooptijd van het werk. En dat heeft direct invloed op het wel of niet consequent dragen en gebruiken van de bescherming.

Welke valbeveiliging?

SkySafe heeft de ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen bij het inventariseren van de risico’s van de werkplek en de uit te voeren werkzaamhedenk. Op basis daarvan adviseren wij u over de meest effectieve en de juiste valbeveiliging.
Met ons vakkundige advies en onze kwalitatieve voorzieningen realiseert u de grootst mogelijke veiligheid en gebruikersvriendelijkheid voor werken op hoogte.

SkySafe verzorgt ook trainingen voor het juiste gebruik van valbeveiliging.

Oplossingen voor de industrie

Wij bieden verschillende valbeveiligingsoplossingen voor industrie en productiebedrijf. We leveren en installeren onder andere valbeveiliging met ankerpunten en kabelsystemen voor horizontaal of verticaal gebruik. SkySafe levert en installeert ook klimmaterialen, ladders, trappen, rolsteigers, brugconstructies, verrijdbare werkbordessen en kooi- en gevelladders.

Valbeveiliging voor industrie?

SkySafe is uw partner!

Share This:

Geef een reactie