Overheid en gemeente

Overheden en gemeentes beheren vaak een uiteenlopende vastgoedportefeuille, die bovendien veelal sterk in beweging is. SkySafe heeft ervaring met deze situatie en biedt hiervoor passende oplossingen in valbeveiliging.

Valbeveiliging voor overheid en gemeente

Het realiseren van valbeveiliging voor overheden en gemeentes vereist expertise en organisatie. Immers, bij het beheer van een omvangrijk vastgoedportefeuille is het een uitdaging om inzichtelijk te houden wat het veiligheidsniveau is van ieder individueel gebouw. Vaak zijn er verschillende veiligheidsleveranciers geweest en verschillen de valbeveiligingsoplossingen per pand. Dit maakt het moeilijk in te schatten welke valbeveiliging op welk gebouw gebruikt kan worden en welk pand is opgenomen in de jaarlijkse onderhoud- en inspectierondes.
De unieke werkwijze van SkySafe neemt u alle zorgen rondom valbeveiliging uit handen. Wij realiseren overzicht en zekerheid voor de beheerders van het vastgoed, zodat veiligheid gegarandeerd kan worden.

Welke valbeveiliging?

Het vastgoedportfolio van overheden verandert regelmatig. Krijgt u een nieuw pand in beheer of moet de valbeveiliging vervangen worden? Wij hebben de ervaring en kennis om u te adviseren over de meest effectieve valbeveiligingsoplossingen.

Valbeveiliging voor overheden of gemeentes?

SkySafe is uw partner!

Share This:

Geef een reactie