Glasdak en gevel

Moderne gebouwen waarbij de centrale ruimte overkapt is met een glasconstructie zijn prachtig om te zien. Het extra daglicht heeft een positieve invloed op de gezondheid van mensen en maakt het vertrek tot een prettige ontvangstruimte. De valbeveiliging voor het onderhoud aan deze glasdaken en glazen gevels vraagt om specialisme.

Valbeveiliging glasdaken

Veel glasdaken zijn voorzien van ontluchtingen en rookluiken die bij brand automatisch openen om de rookgassen en hitte zo snel mogelijk af te voeren. Deze luiken hebben jaarlijks onderhoud nodig.
Om dit onderhoud veilig uit te kunnen voeren moet de valbeveiliging perfect aansluiten op de constructie van het glasdak. SkySafe houdt rekening met het bestaande bouwwerk en integreert de valbeveiliging voor het glasdak in het existerende ontwerp.

Valbeveiliging glazen gevels

Het bereiken van glazen gevels voor reiniging, reparatie en vervanging van de ruiten is het veiligst en gemakkelijkst wanneer er gewerkt wordt met gevelonderhoudsinstallaties. Deze oplossing kan toegepast worden op vele verschillende gevels en maakt de gehele pui toegankelijk voor onderhoud.
SkySafe levert gevelonderhoudsinstallaties met een werkbak van hoog (ergnomisch) niveau, om zoveel mogelijk comfort te bieden voor de gebruikers. Dit voorkomt rugproblemen en overbelasting.

Valbeveiliging voor glasdaken en glazen gevels?

SkySafe is uw partner!

Share This:

Geef een reactie