Kantoren

Bedrijfspanden moeten aan veel eisen voldoen om comfortabele werkplekken te kunnen verschaffen voor de mensen die er werken. En wanneer er een storing ontstaat, bijvoorbeeld aan de airconditioning, dient deze zo snel mogelijk te worden opgelost. Dan wilt u zich geen zorgen maken over de veiligheid van de monteur die het werk op hoogte uitvoert.

Valbeveiliging situatie kantoren

De eerste prioriteit van de monteur is het verhelpen van de storing. Hij gaat er van uit dat het onderhoud op hoogte veilig uitgevoerd kan worden. De werksituatie op daken van kantoorgebouwen kan echter verschillen. Om iedere monteur veilig aan het bedrijfspand te laten werken, biedt SkySafe u de juiste valbeveiligingsoplossing. Wij kijken daarbij naar verschillende aspecten, zoals functionaliteit, onderhoudsfrequentie en de verschillende mogelijkheden van verankering aan de dakconstructie.

Onderhoud valbeveiliging kantoorgebouwen

Valbeveiligingsmiddelen moeten jaarlijks worden geïnspecteerd. Koopt u een product van SkySafe, dan zorgen wij ervoor dat de veiligheidsvoorzieningen voor uw bedrijfspand altijd in perfecte conditie verkeren. U wordt regelmatig bezocht door onze inspecteur, altijd op afspraak en wanneer het u uitkomt.

Valbeveiliging voor onderhoud aan kantoorgebouwen?

SkySafe is uw partner!

Share This:

Geef een reactie