SkySafe - Valbeveiliging - Situaties - Monumenten

Monument en cultureel erfgoed

Het in stand houden van cultureel historische bouwwerken staat of valt met het plegen van regelmatig onderhoud. En na een storm, onweersbui of zware sneeuwval dient het monument geïnspecteerd te worden op schade. Om een goed beeld te houden van de onderhoudsstaat van het monument worden deze inspecties uitgevoerd door vakmensen. Zij moeten hun werk ook veilig uit kunnen voeren.

Valbeveiliging situatie monumenten

Monumentale gebouwen zijn gebouwd in periodes dat er nog nauwelijks aandacht was voor veilig werken op hoogte. Inmiddels is dit anders en zijn er om de inspecties en het onderhoud zonder gevaar uit te kunnen voeren, voorzieningen tegen vallen van hoogte nodig.
Moderne veiligheidsvoorzieningen worden ontworpen om goed zichtbaar en herkenbaar te zijn. Wij proberen desondanks bij ieder project het aangezicht van monumentale gebouwen zo minimaal mogelijk te verstoren door de valbeveiliging. We zoeken naar oplossingen die voldoen aan de veiligheidseisen en technisch deugdelijk maar niet direct zichtbaar zijn. Wanneer de voorzieningen niet volledig weggewerkt kunnen worden, zorgen we dat ze niet opvallen of passen in de stijl van het gebouw.

Valbeveiliging voor onderhoud aan monumenten?

SkySafe is uw partner!

Share This:

Geef een reactie