Valgordel

Creëer een risicovrije werkomgeving door te investeren in het gebruik van een valgordel. Met een valgordel minimaliseert u de kans op werkongevallen bij werklocaties op hoogte. SkySafe uit Harderwijk voorziet opdrachtgevers in heel Nederland van valbeveiliging en persoonlijke beschermingsmiddelen. Door de juiste middelen in te zetten, realiseert u een veilige werkomgeving op hoogte. Zo is iedereen in staat om hun werk veilig uit te voeren. Ontdek ons aanbod aan diensten, waaronder de inzet van een valgordel.

Een valgordel houdt uw personeel op grote hoogte veilig

Een werkgever is verplicht te voldoen aan de veiligheidseisen binnen een werkomgeving. Wanneer deze werkomgeving zich op hoogte bevindt, zijn er andere veiligheidsmiddelen en -systemen nodig dan anders. SkySafe heeft zich gespecialiseerd in valbescherming bij schuine daken en platte daken en heeft de kennis en middelen om uw locatie te voorzien van de benodigde bescherming. Met onder andere een valgordel is uw personeel goed beschermd tijdens het uitvoeren van werk op hoogte. U wordt voorzien van passend advies op basis van uw situatie, waardoor u verzekerd bent van het beste resultaat.

Vul het contactformulier in

Investeer in een veilige werkomgeving en schaf een valgordel of andere beschermingsmiddelen aan. Al onze producten zijn VCA-gecertificeerd. Voor de installatie van de valbeveiliging komen onze specialisten ook graag bij u langs. Zo bent u verzekerd van optimale betrouwbaarheid. Bel naar 0341- 45 41 75 voor meer informatie of indien u vragen heeft. U kunt ook ons contactformulier invullen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We voorzien u graag van de juiste service.

man op rand van dak
Valgordel
Static one - Basic harnas - simpel dak bezoek
Static two - Basic harnas - ladders - daken - klimsystemen

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!