Een veilige werkomgeving op grote hoogte creëren

VCA* gecertificeerd

Vrijblijvende offerte

Advies op maat

Home » Veilige werkomgeving

U wilt natuurlijk dat uw werknemers altijd werken in een veilige werkomgeving. Hoe zorgt u ervoor dat de werkplek veilig is en voorkomt u gevaarlijke situaties of erger? SkySafe is specialist in valbeveiliging. Onze belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat mensen die op hoogte werken dit veilig kunnen doen. Zo kan iedereen na zijn of haar werk weer ongedeerd naar huis. Het plaatsen van valbeveiliging zorgt voor die veilige werkomgeving.

Onze recente projecten

Wij hebben een aantal projecten geselecteerd om uit te lichten. Dit om u een indruk te geven van ons werk. Voor vragen neemt u contact op.

Bekijk onze projecten

slider aan kabelsysteem valbeveiliging

Zorg altijd voor een veilige werkomgeving met behulp van valbeveiliging

Indien u op zoek bent naar een specialist in veilig werken op hoogte in de regio Amersfoort, staan wij graag voor u klaar. Bij SkySafe in Harderwijk kunt u terecht voor advies en een vrijblijvende offerte over valbeveiliging, zodat er een veilige werkomgeving wordt gecreëerd. Vervolgens monteren we deze volgens de geldende wettelijke eisen. Van valbeveiliging in Utrecht tot in Rotterdam zit u bij ons goed, maar ook voor ander onderhoud. Onze werkzaamheden zijn onder te verdelen in de volgende activiteiten:

  • Het maken van adviezen voor veilig werken op hoogte en in besloten ruimtes
  • Het leveren en installeren van valbeveiliging en klimvoorzieningen
  • Het jaarlijks inspecteren van valbeveiliging en klimvoorzieningen
  • Het plegen van onderhoud aan valbeveiliging en gevelonderhoudsinstallaties
  • Het bedenken en leveren van maatwerkoplossingen die een relatie hebben met veilig werken op hoogte

Laat ons u helpen een veilige werkomgeving te creëren

Als specialist in veilig werken op hoogte helpen we u graag verder bij het plaatsen van valbeveiliging voor een veilige werkomgeving. Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op via 0341- 45 41 75. We bieden u een complete benadering van valbeveiliging en veilig werken op hoogte.