Veiligheidsmiddelen voor maximale veiligheid

VCA* gecertificeerd

Vrijblijvende offerte

Advies op maat

Bij SkySafe kunt u terecht voor alle mogelijke veiligheidsmiddelen voor het veilig werken op hoogte. Het plaatsen van de juiste veiligheidsmiddelen zorgt voor een veilige werkplek. Elke werksituatie is anders. Onze specialisten in Harderwijk, regio Amersfoort, bekijken daarom per situatie wat er nodig is om een veilige en betrouwbare werkomgeving op hoogte te realiseren. Het is heel belangrijk dat valbeveiliging juist geplaatst en gemonteerd wordt. U laat dit met een gerust hart aan ons over.

Onze recente projecten

Wij hebben een aantal projecten geselecteerd om uit te lichten. Dit om u een indruk te geven van ons werk. Voor vragen neemt u contact op.

Bekijk onze projecten

slider aan kabelsysteem valbeveiliging

De juiste veiligheidsmiddelen voor veilig werken op hoogte

Onze dienstverlening op het gebied van valbeveiliging is erg divers. De werkzaamheden van SkySafe omvatten de volgende activiteiten:

  • Het maken van adviezen voor veilig werken op hoogte en in besloten ruimtes
  • Het leveren en installeren van valbeveiliging en klimvoorzieningen
  • Het jaarlijks inspecteren van valbeveiliging en klimvoorzieningen
  • Het bedenken en leveren van maatwerkoplossingen die een relatie hebben met veilig werken op hoogte
  • Het verrichten van inspecties en keuringen aan valbeveiliging en gevel-onderhoudsinstallaties

Ontvang een maatwerkoplossing

Onze oplossingen zijn gericht op maximale veiligheid. Uw persoonlijke situatie, wensen en wettelijke eisen staan daarbij voorop. We bieden u altijd een passend advies gebaseerd op uw eisen en leveren uitsluitend hoogwaardige materialen.

Werk samen met ons

Heeft u interesse in onze veiligheidsmiddelen voor valbescherming op hoogte? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of onze diensten? Belt u ons dan op telefoonnummer 0341- 45 41 75 of vul  het contactformulier in. We leggen u graag alles duidelijk uit. U kunt ons ook bereiken buiten kantooruren.