Project: Fietsenstalling Station Maastricht

Locatie: Maastricht

Land: Nederland

Klant: Gemeente Maasticht

Jaar: 2018

In het hartje van een van de mooiste steden van ons land, staat de ondergrondse fietsenstalling station Maastricht. De glazen overkapping beschermd de roltrappen tegen neerslag zoals regen en sneeuw. Deze overdekte roltrappen geven toegang tot de fietsenstalling onder het station van Maastricht. De fietsenstalling biedt plek voor zo ongeveer 3.000 fietsen, tandems, (elektrische) bakfietsen en 40 bromfietsen/scooters.

Voor deze stalling is ons gevraagd of wij een aanlijnvoorziening konden maken. En daarbij mocht het geheel geen afbreuk doen aan het aangezicht van de overkapping.

Na een werkopname en het maken van een plan van aanpak, hebben wij een kabelsysteem op de stalen constructie gemonteerd. Dit is gebeurt met maatwerkbeugels. Die beugels zijn met RVS bouten vastgemaakt aan de bestaande ribben van de overkapping. Door de maatwerkbeugels te laten verzinken en vervolgens te laten voorzien van een dubbele laag poedercoating in dezelfde RAL-kleur als de constructie, zijn ze ook nog eens duurzaam!

Het resultaat, een veilige werkplek waarvan het veiligheidssysteem geen afbreuk doet aan het aangezicht van de glazen overkapping. 

Heeft u ook een valbeveiligingsvraag die u wilt voorleggen aan onze experts? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geloven er in dat voor ieder probleem een oplossing is. Tel: 0341-45 41 75

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe