Risico Inventarisatie en Evaluatie

SkySafe B.V.

RI&E is de eerste stap naar veilig werken

Met een Risico- Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) worden risico’s binnen een bedrijf in kaart gebracht. Bij een RI&E wordt onderzocht of het werk gevaar kan opleveren of schade kan veroorzaken aan de gezondheid van de werknemers. Dit wordt vervolgens allemaal genoteerd in het Plan van Aanpak. SkySafe vertelt u hier graag meer over.

Het belang van een goede RI&E

Het Plan van Aanpak na de RI&E geeft door middel van kleuren grijs, blauw, rood en groen weer waar de risico’s zitten. De kleuren geven aan waar materiaal verwijderd of geplaatst zal worden of nog goed is. Als materiaal herbruikbaar is op een andere plek gaat onze voorkeur daarnaar uit. Bij SkySafe zoeken we altijd naar een duurzame oplossing. Het Plan van Aanpak van de RI&E omvat:

  • Een overzicht van de risico’s en hoe die op te lossen zijn
  • Wat het resultaat zal zijn na de oplossing
  • Een daktekening met alle voorzieningen en de oplossingen erop

Waarom een RI&E zo belangrijk is

Een RI&E geeft u een duidelijk overzicht van de risico’s binnen uw bedrijf en hoe u die naar een aanvaardbaar niveau kan krijgen. Op deze manier verkleint u de kans op ongelukken en vergroot u een veiligere werkplek. Dit betaalt zich vaak terug in een positievere en productievere werksfeer. Bovendien kan het helpen bij het verminderen van de werkdruk.

Wilt u dit ook voor uw bedrijf?

Belt u ons dan op telefoonnummer 0341- 45 41 75. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en onze diensten. We zijn ook buiten kantooruren bereikbaar.

laptop met tekst er op

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!