Valbeveiliging voor het onderhoud aan glas-daken of gevels vraagt om specialisme

Moderne gebouwen waarbij de centrale ruimte overkapt is met een glasconstructie zijn prachtig om te zien. Het extra daglicht heeft een positieve invloed op de gezondheid van mensen en maakt het vertrek tot een prettige ontvangstruimte. De valbeveiliging voor het onderhoud aan deze glasdaken en glazen gevels vraagt om specialisme.

Valbeveiliging voor glasdaken

Veel glasdaken worden half jaarlijks schoongemaakt of zijn voorzien van ontluchtingen en rookluiken die bij brand automatisch openen om de rookgassen en hitte zo snel mogelijk af te voeren. Deze daken en luiken hebben dus onderhoud nodig. Om dit onderhoud veilig uit te kunnen voeren moet de valbeveiliging perfect aansluiten op de constructie van het glasdak. SkySafe helpt met een goede oplossing die rekening houdt met het bestaande bouwwerk en integreert de valbeveiliging voor het glasdak in het bestaande ontwerp.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Valbeveiliging voor glasgevels

Het bereiken van glazen gevels voor reiniging, reparatie en vervanging van de ruiten is het veiligst en gemakkelijkst wanneer er gewerkt wordt met gevelonderhoudsinstallaties. Deze oplossing kan toegepast worden op vele verschillende gevels en maakt de gehele pui toegankelijk voor onderhoud.
SkySafe levert gevelonderhoudsinstallaties met een werkbak van hoog (ergnomisch) niveau, om zoveel mogelijk comfort te bieden voor de gebruikers. Dit voorkomt rugproblemen en overbelasting.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe