Mobiele valbeveilging

SkySafe B.V.

Mobiele valbeveiliging / Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Mobiele valbeveiliging is praktisch en gebruikersvriendelijk waardoor u optimale veiligheid en bewegingsvrijheid heeft bij het werken op hoogte. Gebouwen of objecten zijn niet altijd voorzien van permanente valbeveiliging, zoals hekwerken of leeflijntrajecten. Om dan toch veilig en comfortabel te kunnen werken heeft SkySafe een compleet assortiment aan mobiele valbeveiliging.

Veilig werken met mobiele valbeveiliging (PBM)

Om veilig te kunnen werken op daken of langs gevels, is valbeveiliging nodig. In de praktijk wordt vaak gewerkt met een combinatie van permanente en mobiele valbeveiliging. Wanneer collectieve veiligheidsvoorzieningen echter ontbreken, kunnen mobiele systemen ook de oplossing zijn om veilig op hoogte te werken. Bij SkySafe vindt u alle artikelen die dit mogelijk maken.

·         Veiligheidsharnassen

·         Vanglijnen

·         Positioneringslijnen

·         Valstopapparaten

·         Veiligheidshaken

·         Mobiele ankerpunten

·         Accessoires zoals roofmarkers, tookcords, veiligheidshelmen en klimtassen

Wij zijn gespecialiseerd in valbeveiliging en alles wat hierbij komt kijken. Het is onze belangrijkste taak, ervoor te zorgen dat iedereen die op hoogte werkt, zijn of haar werk veilig kan doen. Al onze artikelen en producten voldoen aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Naast mobiele valbeveiliging kunt u bij ons ook terecht voor horizontale en verticale valbeveiliging.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in mobiele valbeveiliging maar wilt u hier graag eerst meer informatie over? Dat is uiteraard geen probleem. Belt u ons op 0341- 45 41 75 en we leggen u graag alles uit. We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren. Naast mobiele valbeveiliging bieden wij u ook permanente valbeveiliging, zoals onze BiboBlock.

man aangelijnd aan valbeveiliging op dak

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel