Mobiele valbeveiliging is praktisch en gebruikersvriendelijk, waardoor u optimale veiligheid en bewegingsvrijheid heeft bij het werken op hoogte. Gebouwen of objecten zijn niet altijd voorzien van permanente valbeveiliging, zoals hekwerken of leeflijntrajecten. Om dan toch veilig en comfortabel te kunnen werken heeft SkySafe een compleet assortiment aan toepassingen op het gebied van valbeveiliging. Wanneer u op zoek bent naar mobiele valbeveiliging in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Den Haag, staan wij graag voor u klaar.

Veilig werken met mobiele valbeveiliging

Om veilig te kunnen werken op daken of langs gevels is valbeveiliging nodig. In de praktijk wordt vaak gewerkt met een combinatie van permanente en mobiele valbeveiliging. Wanneer collectieve veiligheidsvoorzieningen echter ontbreken, kunnen mobiele systemen ook de oplossing zijn om veilig op hoogte te werken. Bij SkySafe, gevestigd in Harderwijk, dicht bij Amersfoort, vindt u een ruim aantal artikelen dat dit mogelijk maakt. Zo bieden wij u onder andere:

  • Veiligheidsharnassen
  • Vanglijnen
  • Positioneringslijnen
  • Valstopapparaten
  • Veiligheidshaken
  • Mobiele ankerpunten
  • Accessoires zoals roofmarkers, tookcords, veiligheidshelmen en klimtassen

Wij zijn gespecialiseerd in mobiele valbescherming en alles wat hierbij komt kijken. Het is onze belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat iedereen die op hoogte werkt, zijn of haar werk veilig kan doen. Al onze artikelen en producten voldoen aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Naast mobiele valbeveiliging kunt u bij ons ook terecht voor horizontale en verticale valbeveiliging voor uw pand in bijvoorbeeld Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Wij geven u graag advies op maat

Als specialist in mobiele valbescherming leveren wij niet alleen de juiste toepassingen en materialen, maar staan wij u ook graag bij met advies op maat. Onze ervaren en deskundige vakmensen weten alles over de werking en installatie van beveiligingssystemen, maar kennen ook alle regels en wetten. Uiteraard voldoen onze oplossingen hier te allen tijde aan. Wanneer u ons inschakelt, bent u dus verzekerd van een kwalitatieve oplossing conform de regelgeving. Als onderdeel van onze dienstverlening komen onze monteurs deze bovendien zelf bij u installeren. Zo weet u zeker dat de mobiele valbeveiliging op de juiste wijze gemonteerd is bij uw pand in Den Haag, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam.

Ook voor klimvoorzieningen kunt u bij ons terecht

Naast mobiele valbescherming voor op het dak leveren wij ook onder andere diverse klimvoorzieningen, zodat u snel en veilig op uw dak klimt. Hierbij kunt u onder andere denken aan een kooiladder en een gevelladder. Tevens is het mogelijk om een ladder veilig te plaatsen middels ladderborging. Dankzij onze valbeveiliging én klimvoorzieningen verlopen zowel het klimmen naar het dak als het werken erop op veilige wijze!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in mobiele valbescherming maar wilt u hier graag eerst meer informatie over? Dat is uiteraard geen probleem. Bel ons op 0341- 45 41 75 en we leggen u graag alles uit. We zijn ook bereikbaar buiten de kantooruren. Naast mobiele valbeveiliging bieden wij u permanente valbeveiliging aan in het hele land, van Rotterdam tot Utrecht en van Amsterdam tot Den Haag. Denkt u bijvoorbeeld aan onze BiboBlock voor platte daken.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe