“Elk project heeft iets unieks”

Wij hebben een aantal projecten geselecteerd om uit te lichten.

Dit om u een indruk te geven van ons werk.

U ziet hier maar een kleine selectie. Er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Voor vragen neemt u contact op.

 

Heerema Group Zwijndrecht

Heerema Fabrication Group (HFG) ontwerpt en bouwt constructies voor de offshore olie-en gasindustrie en andere energie gerelateerde industrieën. De fabriekslocatie in Zwijndrecht heeft een omvang van meer dan 146.000 m2 aan grond, waarop twee grote fabriekshallen staan, van 45 en 37 meter hoog. Het is voor deze hallen dat wij gevraagd zijn om te voorzien in een valbeveiligingsoplossing, voor zowel binnen als buiten (boven op) het gebouw.

Lees verder

Fietsenstalling Maastricht

In het hartje van een van de mooiste steden van ons land, staat de ondergrondse fietsenstalling station Maastricht. De glazen overkapping beschermd de roltrappen tegen neerslag zoals regen en sneeuw. Deze overdekte roltrappen geven toegang tot de fietsenstalling onder het station van Maastricht. De fietsenstalling biedt plek voor zo ongeveer 3.000 fietsen, tandems, (elektrische) bakfietsen en 40 bromfietsen/scooters.

Lees verder

Valbeveiliging op monumentaal pand

Oude gebouwen hebben vaak veel onderhoud nodig. Door de klassieke bouwmethodes is op monumentale gebouwen regelmatiger onderhoud nodig dan bij bijvoorbeeld nieuwbouw. Daarbij is het erg belangrijk dat het aangezicht van het pand niet of nauwelijks veranderd. Al met al vaak een hele klus om dit goed te verzorgen. Voor een monumentaal pand in Baarn heeft SkySafe B.V. permanente valbeveiliging aangebracht.

Lees verder

Molen de Duif te Nunspeet

Vrijwilligers kunnen veilig demonstraties geven. Door een minimale aanpassing aan de molen en een maatwerk veiligheidslijn hebben we voor de vrijwilligers van dit museum een oplossing gevonden voor het aangelijnd kunnen beklimmen van de molen.

Lees verder

Zonnepanelen en valbeveiliging

Een voor ons bekende woningstichting benaderde ons met de vraag of wij valbeveiliging konden plaatsen op een flatgebouw dat afgestemd is op de nieuw te plaatsen zonnepanelen. De doelstelling was om de valbeveiliging zo te plaatsen dat de reeds ingekochte panelen allemaal goed geplaatst konden worden zodat deze voldoende daglicht krijgen en dat ze ook goed te bereiken blijven voor het noodzakelijke onderhoud aan de panelen.

Lees verder

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Skysafe