gevelladder

SkySafe B.V.

Gevelladder

Een gevelladder is een vaste ladder die toegang geeft tot een hoger of lager gelegen niveau. Het verschil in hoogte tussen deze twee niveaus mag niet meer zijn dan 3 meter. Een gevelladder kan op verschillende ondergronden worden gemonteerd. De manier van montage hangt sterk af van welke ondergrond als basis wordt gebruikt. Een ladder zal aan een gevel bijvoorbeeld anders gemonteerd worden dan op een aluminium reling. Bij een werkopname wordt hiernaar gekeken.

De eigenschappen van een gevelladder

De gevelladder is een aluminium ladder met een standaardbreedte van 450 mm. Deze wordt permanent aan de ondergrond bevestigd. De sporten zijn voorzien van een antislip profiel wat zorgt voor voldoende grip. De laatste sport is voorzien van een brede uitstaptrede die aansluit met de dakrand en het uitstappen vergemakkelijkt. De ladderbomen lopen standaard nog 1100 mm door voor een veilige uitstap. De voordelen van een gevelladder van SkySafe zijn:

  • Veilig in gebruik is
  • Licht gewicht en snel te plaatsen is
  • Over een modulair systeem beschikt
  • Duurzaam is/weinig onderhoud behoeft
  • Op meerdere ondergronden toepasbaar is
  • Geschikt is voor hoogteverschillen van > 3 meter

Al onze gevelladders zijn bovendien weerbestendig, functioneel en zijn populaire veiligheidsmiddelen. We bieden onze producten aan in aluminium (blank of geanodiseerd), thermisch verzinkt staal en roestvast staal en in alle RAL-kleuren. Mede dankzij het gebruik van aluminium onderdelen en rvs-bevestigingsmaterialen zijn ze onderhoudsvrij en duurzaam. Vanzelfsprekend zijn onze producten VCA gecertificeerd. Voor hoogteverschillen van meer dan 3 meter wordt een kooiladder gebruikt.

De eigenschappen van een gevelladder

Wilt u een gevelladder laten plaatsen en wilt u hier graag eerst meer informatie over? Dat is uiteraard geen probleem. Belt u ons op 0341- 45 41 75 en we leggen u graag alles uit. We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren.

Voor hoogte verschillen van meer dan 3 meter wordt een kooiladder gebruikt. 

Gevelladder in RAL kleur. Valbeveiliging
Gevelladder in een specifieke RAL kleur
gevelladder valbeveiliging SkySafe
gevelladder valbeveiliging
Gevelladder
gevelladder valbeveiliging SkySafe
Gevelladder

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!