Een gevelladder is een vaste ladder die toegang geeft tot een hoger- of lagergelegen niveau. Het verschil in hoogte tussen deze twee niveaus mag niet meer zijn dan 3 meter. Een gevelladder kan op verschillende ondergronden worden gemonteerd. De manier van montage hangt sterk af van welke ondergrond als basis wordt gebruikt. Een ladder zal aan een gevel bijvoorbeeld anders gemonteerd worden dan op een aluminium reling. Bij een werkopname wordt hiernaar gekeken.

De eigenschappen van een gevelladder

De gevelladder is een aluminium ladder met een standaardbreedte van 450 mm. Deze wordt permanent aan de ondergrond bevestigd. De sporten zijn voorzien van een antislipprofiel wat zorgt voor voldoende grip. De laatste sport is voorzien van een brede uitstaptrede die aansluit met de dakrand en het uitstappen vergemakkelijkt. De ladderbomen lopen standaard nog 1100 mm door voor een veilige uitstap. Het gebruik van een gevelladder van SkySafe als hoogwaardige klimvoorziening brengt vele voordelen met zich mee. Een gevelladder:

  • is veilig in gebruik;
  • is een lichtgewicht en snel te plaatsen;
  • is duurzaam en behoeft weinig onderhoud;
  • is op meerdere ondergronden toepasbaar;
  • is geschikt voor hoogteverschillen van > 3 meter.

Al onze gevelladders zijn bovendien weerbestendig, functioneel en populaire veiligheidsmiddelen. We bieden onze producten aan in aluminium (blank of geanodiseerd), thermisch verzinkt staal en roestvast staal en in alle RAL-kleuren. Mede dankzij het gebruik van aluminium onderdelen en rvs-bevestigingsmaterialen zijn ze onderhoudsvrij en duurzaam. Vanzelfsprekend zijn onze producten VCA-gecertificeerd. Voor hoogteverschillen van meer dan 3 meter wordt een kooiladder gebruikt.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een gevelladder laten plaatsen en wilt u hier graag eerst meer informatie over? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt bij ons ook terecht voor professionele ladderborging. Belt u naar ons kantoor in Harderwijk via 0341- 45 41 75 en we leggen u graag alles uit. We zijn ook bereikbaar buiten de kantooruren om uw vragen over valbescherming op hoogte te beantwoorden.

 

Voor hoogte verschillen van meer dan 3 meter wordt een kooiladder gebruikt.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe