Schuine daken

SkySafe B.V.

Valbeveiliging op schuine daken

Op schuine daken worden steeds meer apparatuur en installaties geplaatst. Deze schoorstenen, dakramen, zonnepanelen, airco-units of zonneboilers zullen regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. In het verleden werden hiervoor steigers ingezet als randbeveiliging maar deze veroorzaken snel overlast voor de bewoners en omwonende en brengen vaak hoge terugkerende kosten met zich mee.

Door valbeveiliging op een schuin dak te plaatsen heb je in een klap het hele dak beveiligd zonder overlast voor bewoners of omwonende.  En geen hoge terugkerende kosten meer.

Valbeveiliging op hellende daken

Valbeveiliging voor schuine daken verschilt van de oplossingen voor horizontale daken, omdat de arbeiders over het gehele dak beschermd moeten worden tegen vallen en niet alleen langs de dakrand. Daarnaast hebben arbeiders bij een helling van meer dan 45 graden of bij een glad dakvlak middelen nodig om zichzelf te positioneren, terwijl ze met hun werk bezig zijn.
Ook voor schuine daken is er valbeveiliging die het werken op hoogte permanent veilig maakt. Voor hellende daken kan de veiligheidsoplossing bestaan uit ankerpunten, kabelsystemen, ladderhaken en bordessen, of een combinatie. Daarover adviseren wij u graag.

schuin dak met valbeveiliging

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!