Valbescherming op een schuin dak

SkySafe is hét geschikte adres indien u valbescherming op een schuin dak wilt laten plaatsen. Wij zijn gevestigd in Harderwijk, in de buurt van Amersfoort, maar bieden onze diensten aan in het hele land. Met behulp van onze oplossingen kunt u probleemloos veilig werken op een schuin dak en neemt u de zorgen bij uzelf en de werknemers weg.

Valbescherming op een schuin dak is een blijvende oplossing

Op schuine daken worden steeds meer apparatuur en installaties geplaatst. Deze schoorstenen, dakramen, zonnepanelen, airco-units of zonneboilers moeten regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. In het verleden werden hiervoor steigers ingezet als randbeveiliging, maar deze veroorzaken snel overlast voor de bewoners en omwonenden. Tevens brengen steigers vaak hoge terugkerende kosten met zich mee. Door valbescherming op een schuin dak te plaatsen heeft u in één klap het hele dak beveiligd zonder overlast voor bewoners of omwonenden én heeft u geen hoge terugkerende kosten.

Valbeveiliging op hellende daken

Valbescherming voor een schuin dak verschilt van de oplossing voor veilig werken op een horizontaal dak. Dit komt omdat de arbeiders over het gehele dak beschermd moeten worden tegen vallen, niet alleen langs de dakrand. Daarnaast hebben medewerkers bij een helling van meer dan 45 graden of bij een glad dakvlak middelen nodig om zichzelf te positioneren tijdens het werk. Ook voor een schuin dak bieden we hoogwaardige producten om veilig werken te garanderen. Deze producten zijn essentieel voor een veilige werkomgeving. Voor hellende daken kan de veiligheidsoplossing bestaan uit ankerpunten, kabelsystemen, ladderhaken en bordessen of een combinatie van deze materialen. Daarover adviseren wij u graag.

Vraag om advies op maat voor veilig werken op een schuin dak

Indien u graag veilig wilt werken op een schuin dak en daarom de mogelijkheden op het gebied van valbescherming onderzoekt, helpen wij u graag. Benader ons voor advies en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Hiervoor belt u naar 0341- 45 41 75. Ook voor al uw vragen omtrent veilig werken op een schuin dak maakt u gebruik van dit telefoonnummer.

schuin dak met valbeveiliging

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!