Een kooiladder is een goede en veilige oplossing wanneer de toegang tot de werkplek op hoogte niet mogelijk is met een lift of een vaste trap. Ook als het hoogteverschil tussen de verschillende niveaus meer dan 3 meter is, voldoet dit type ladder. Kooiladders zorgen voor een veilige toegang tot gevels, machines, silo’s of containers. Door het modulaire systeem wordt de ladder altijd snel geleverd.

 

Alle eigenschappen van een kooiladder

De kooiladder is een aluminium ladder met een standaardbreedte van 450 mm. Deze wordt permanent aan de ondergrond bevestigd. De sporten zijn voorzien van een antislipprofiel dat zorgt voor voldoende grip. De laatste sport is voorzien van een brede uitstaptrede die aansluit met de dakrand en het uitstappen vergemakkelijkt. De ladderbomen lopen standaard nog 1100 mm door voor een veilige uitstap. De voordelen van een kooiladder van SkySafe uit Harderwijk, nabij Amersfoort, zijn dat deze:

 • Lichtgewicht en snel te plaatsen is
 • Over een modulair systeem beschikt
 • Veilig in gebruik is
 • Op meerdere ondergronden toepasbaar is
 • Duurzaam is/weinig onderhoud behoeft
 • Geschikt is voor hoogteverschillen van > 3 meter

De mogelijkheden van een kooiladder

Een kooiladder is een uitstekende toegangsladder om een veilige werkomgeving op hoogte te creëren. Door de toepassing van bordessen is de klimhoogte onbeperkt. Kooiladders worden daarnaast ook ingezet als vluchtweg van een dak of machine. Het modulaire systeem dat wij gebruiken heeft grote voordelen. De op elkaar afgestemde onderdelen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk gecombineerd worden, zodat de kooiladders flexibel toepasbaar zijn. Door deze opbouw uit standaardmaterialen is een zeer korte levertijd mogelijk. Onze monteurs kunnen de kooiladders in elke situatie plaatsen. We bieden bovendien diverse opties om de toegang tot de werkplek nog veiliger en comfortabeler te maken:

 • Valladder
 • Zij-uitstap
 • Anti-inklim
 • Rustborders
 • Overstap op het dak, inclusief uitstapleuningen

 

In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Al onze kooiladders zijn weerbestendig, functioneel en veilig. We bieden onze producten aan in aluminium (blank of geanodiseerd), thermisch verzinkt staal en roestvast staal, allen verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Door het gebruik van aluminiumonderdelen en rvs-bevestigingsmaterialen, zijn ze onderhoudsvrij en duurzaam. Vanzelfsprekend zijn onze kooiladders en andere producten VCA-gecertificeerd. Voor hoogteverschillen van minder dan 3 meter wordt een gevelladder gebruikt.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Benader ons voor meer informatie over kooiladders

Heeft u interesse in een veilige en gebruiksvriendelijke kooiladder of in onze andere oplossingen en wilt u hier graag meer informatie over? Neemt u dan telefonisch contact op met ons team in Harderwijk via 0341- 45 41 75. Wij informeren u graag verder. Het is bovendien mogelijk om ons na kantooruren te bereiken. Wij vertellen u tevens graag meer over onze opties voor ladderborging.

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Skysafe