Onderhoud aan gevels vereist specifieke gevelonderhoudsinstallaties om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Zeker nu gevels niet meer per definitie recht zijn: we zien schuine, terugliggende of nog complexere gevelvormen. Als partner van XSPlatforms kan SkySafe gevelonderhoudsinstallaties leveren die van hoge kwaliteit en zeer innovatief zijn.

Onze gevelonderhoudinstallaties

  • Voldoen aan alle huidige veiligheidsnormen.
  • Kwalitatief hoogwaardige installaties van XSPlatforms
  • Innovatieve oplossingen
  • Integratie in gebouwontwerp mogelijk
  • Duurzaam

De mogelijkheden zijn eindeloos, van compacte oplossingen tot de grootste dakwagen ter wereld, van pantograaf gondels tot zelfhijsende systemen, van installatie in een zonnige omgeving tot een weerbarstig klimaat. Altijd zorgen we ervoor dat elk hoekje van de gevel veilig bereikt kan worden.

Voor elk onderhoud aan gevels de juiste machine, waar ook ter wereld.

Bij het ontwerp van een gevelonderhoudsinstallatie staan niet alleen de eisen voor het gebruik ervan centraal, ook de uitstraling van het gebouw nemen we in acht. De installatie zal geen afbreuk doen aan het design.

Onderhoud en Inspectie

Naast het leveren van installatie’s, inspecteren, keuren en onderhouden wij de installatie’s ook.

Neem contact met ons op

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met SkySafe voor professioneel advies over valbeveiliging, zodat uw gevelonderhoud voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en design. Stuur ons uw vragen in een bericht via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 0341- 45 41 75.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

De eerste stap naar veilig werken begint met een Risico Inventarisatie & Evaluatie

U leest het in ons artikel

Skysafe