Verticale valbeveiliging is een onmisbaar element op werkplekken waar werknemers zich verticaal moeten verplaatsen. Het biedt essentiële veiligheid bij activiteiten zoals werken op ladders, gevels, telecompalen, koeltorens en windturbines. In dergelijke situaties waar de risico’s van vallen significant zijn, zorgt verticale valbeveiliging voor de nodige bescherming en gemoedsrust.

Kiezen voor de juiste verticale valbeveiliging

SkySafe helpt u bij het kiezen en installeren van de juiste verticale valbeveiliging voor uw specifieke behoeften. We bieden uiteenlopende klimvoorzieningen aan die essentieel zijn voor veilige verticale bewegingen. Daarnaast beschikken we over diverse oplossingen voor veilige daktoegang, zoals trapladders, toegangsluiken en veiligheidsrails, die allemaal zijn ontworpen om de veiligheid bij verticale toegang te optimaliseren. Hiervoor maken wij gebruik van de oplossingen van XSPlatforms. Deze valbeschermingssystemen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u verticale valbeveiliging laten plaatsen op uw gebouw? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of door te bellen naar 0341- 45 41 75 voor meer informatie. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie. Met onze hulp verzekert u zich van een veilige werkomgeving, waarin het risico op vallen tot een minimum wordt beperkt.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe