• VCA-gecertificeerd
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies op maat

XSPlatforms biedt een compleet assortiment van innovatieve oplossingen voor absolute veiligheid. SkySafe heeft bewust gekozen voor het modulaire systeem van XSPlatforms. Deze valbeveiligingsoplossingen en persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen de gebruikers optimaal in elke situatie. SkySafe uit Harderwijk, nabij Amersfoort, is specialist in het leveren van valbeveiliging. Het assortiment van XSPlatforms zorgt ervoor dat iedereen die op hoogte werkt het werk veilig kan doen.

Het modulaire valbeveiligingssysteem van XSPlatforms

Als leuningwerken niet haalbaar zijn om uw dak te beveiligen, bieden valbeveiligingssystemen een oplossing. Omdat ieder gebouw een eigen karakteristieke opbouw heeft, kunnen we voor elk dakoppervlak een modulair valbeveiligingsoplossing aanbieden. Het systeem voor horizontale valbeveiliging van XSPlatforms is opgebouwd uit de standaard aluminium baseplate van XSPlatforms en is verder op te bouwen met het ankerpunt XSGlobe of een XSLinked staalkabelsysteem. Het grote voordeel van dit systeem is dat het makkelijk is te upgraden. Als het systeem toch vaker wordt gebruikt dan verwacht, kan het makkelijk en vrij goedkoop geüpgraded worden van ankerpunten naar een staalkabelsysteem. Dit is kostentechnisch erg aantrekkelijk, omdat er namelijk niet een heel nieuw systeem geïnstalleerd hoeft te worden.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het modulaire valbeveiligingssysteem van XSPlatforms of andere mobiele valbeveiliging voor uw bedrijf? Waar u ook gevestigd bent, wij staan voor u klaar met hoogwaardige valbeveiliging. Neem daarom contact met ons op via 0341- 45 41 75. Het is belangrijk dat wij de situatie goed kunnen inschatten om u advies over valbeveiliging te kunnen geven voor uw specifieke situatie. Bel ons team in Harderwijk daarom voor een vrijblijvend gesprek en een werkopname op locatie.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe