Veilig werken met XSPlatforms

VCA* gecertificeerd

Vrijblijvende offerte

Advies op maat

XSPlatforms biedt een compleet assortiment van innovatieve oplossingen voor absolute veiligheid. SkySafe heeft bewust gekozen voor het modulaire systeem van XSPlatforms. Deze valbeveiligingsoplossingen en persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen de gebruikers optimaal in elke situatie. SkySafe uit Harderwijk, nabij Amersfoort, is specialist in het leveren van valbeveiliging. Het assortiment van XSPlatforms zorgt ervoor dat iedereen die op hoogte werkt het werk veilig kan doen.

Onze recente projecten

Wij hebben een aantal projecten geselecteerd om uit te lichten. Dit om u een indruk te geven van ons werk. Voor vragen neemt u contact op.

Bekijk onze projecten

slider aan kabelsysteem valbeveiliging

Het modulaire valbeveiligingssysteem van XSPlatforms

Als leuningwerken niet haalbaar zijn om uw dak te beveiligen, bieden valbeveiligingssystemen een oplossing. Omdat ieder gebouw een eigen karakteristieke opbouw heeft, kunnen we voor elk dakoppervlak een modulair valbeveiligingsoplossing aanbieden. Het systeem voor horizontale valbeveiliging van XSPlatforms is opgebouwd uit de standaard aluminium baseplate van XSPlatforms en is verder op te bouwen met het ankerpunt de XSGlobe of een XSLinked staalkabelsysteem. Het grote voordeel van dit systeem is dat het makkelijk is te upgraden. Als het systeem toch vaker wordt gebruikt dan verwacht, kan het makkelijk en vrij goedkoop geüpgraded worden van ankerpunten naar een staalkabelsysteem. Dit is kostentechnisch erg aantrekkelijk, omdat er namelijk niet een heel nieuw systeem geïnstalleerd hoeft te worden.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het modulaire valbeveiligingssysteem van XSPlatforms of andere mobiele valbeveiliging voor uw bedrijf? Of u nu gevestigd bent in de regio Den Haag, Amsterdam of juist ergens anders in het land, wij staan voor u klaar. Neem daarom contact met ons op via 0341- 45 41 75. Het is belangrijk dat wij de situatie goed kunnen inschatten om u een goed advies te kunnen geven voor uw specifieke situatie. Bel ons team in Harderwijk daarom voor een vrijblijvend gesprek en een werkopname op locatie.