Hoogwaardige valbeveiliging met vakkundige installatie

Voor een correcte installatie van valbeveiliging is specifieke technische kennis nodig. Als u valbescherming laat plaatsen is het van belang dat dat veilig en goed gebeurt. Uw valbeveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel. Al onze monteurs hebben een opleiding gevolgd en hebben de juiste certificaten om onze valbeveiliging te monteren, inspecteren en onderhouden. Voordat wij starten met installeren of monteren, zal er contact zijn met de opdrachtgever over het plan van aanpak. De installatie zal altijd uitgevoerd worden door gecertificeerde monteurs. Tijdens de installatie doen wij er alles aan om overlast voor de omgeving tot het minimum te beperken. Wij installeren alleen officieel gecertificeerde veiligheidsmiddelen van hoogwaardige merken, zoals XSPlatforms.

Installatie en Montage

Voor wij starten met installeren of monteren zal er contact zijn met de opdrachtgever over het plan van aanpak. De installatie zal altijd uitgevoerd worden door gecertificeerde monteurs. Tijdens de installatie doen wij er alles aan om overlast voor de omgeving tot het minimum te beperken.

Wij installeren alleen officieel gecertificeerde veiligheidsmiddelen.

Bekijk ook

Onze projecten

Meer info

Meer over valbeveiliging

Meer info

Gevelonderhoud installatie

Meer info

Schakel onze specialisten in

Als u op zoek bent naar betrouwbare en efficiënte valbeveiligingsoplossingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of via 0341- 45 41 75. Ons team van ervaren en gecertificeerde monteurs staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige valbeveiliging, zorgvuldig afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze specialisten voorzien u met plezier van advies over valbeveiliging.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Andere oplossing nodig?

VRAAG HET ONZE ADVISEURS!

Skysafe