Ankerpunt valbeveiliging

Met een ankerpunt als valbeveiliging, creëert u een veilige werkomgeving voor uw personeel. In het assortiment van SkySafe vindt u ankerpunten voor zowel schuine als platte daken. Een ankerpunt kunt u zowel aanschaffen als tijdelijke of permanente valbeveiliging. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en welke vorm van beschermingsmiddelen het meest geschikt is voor uw situatie.

Een ankerpunt inzetten als betrouwbare valbeveiliging

Onze producten en veiligheidssystemen zorgen ervoor dat uw personeel hun werk op hoogte veilig kan uitvoeren. Wilt u een ankerpunt aanschaffen als valbeveiliging? In ons assortiment vindt u producten die voldoen aan de huidige norm of deze overtreffen. Het ankerpunt kan worden aangepast aan ieder type dak en wordt modulair opgebouwd, waardoor u verzekerd bent van betrouwbare en optimaal werkende valbeveiliging. Door te investeren in beschermingsmiddelen, bijvoorbeeld een ankerpunt en veiligheidsharnassen, minimaliseert u de kans op bedrijfsongevallen. Bovendien biedt een ankerpunt genoeg bewegingsvrijheid, waardoor het geen overlast veroorzaakt tijdens het uitvoeren van werk op hoogte.

Vraag ons naar een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen

Vanuit Harderwijk voorzien wij opdrachtgevers in heel Nederland van de juiste valbeveiliging op hoogte, bijvoorbeeld door een ankerpunt te monteren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor permanente of tijdelijke valbeveiliging of neem contact met ons op voor passend advies over de mogelijkheden. Bel ons via 0341- 45 41 75 of vul het contactformulier in. Wij kijken ernaar uit om samen met u een veilige werkomgeving te realiseren.

man lijnt zich vast aan ankerpunt
Valgordel
SkySafe - Ankerpunten - Twist mobiel ankerpunt

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!