Veiligheidsharnassen

Wilt u persoonlijke beschermingsmiddelen, bijvoorbeeld veiligheidsharnassen, aanschaffen? SkySafe uit Harderwijk is uw partner op het gebied van veilig op hoogte werken. In ons assortiment vindt u VCA-gecertificeerde producten die de veiligheid van uw personeel garanderen. Door te investeren in veiligheidsharnassen, draagt u actief bij aan het creëren van een veilige werkomgeving. Wij adviseren u graag over deze persoonlijke beschermingsmiddelen, onze veiligheidssystemen en dakbeveiliging.

Heeft u al geïnvesteerd in veiligheidsharnassen?

Bent u opdrachtgever van een project op hoogte? Investeer in de juiste beschermingsmiddelen om de veiligheid van betrokken personeel te garanderen. Veiligheidsharnassen zijn één van de vele persoonlijke beschermingsmiddelen die van essentieel belang zijn wanneer u werkt op hoogte. Ook raden wij valgordels, valstoppers, klimharnassen en mobiele leeflijnen aan. Iedere situatie is anders. Daarom voorzien we u graag van passend advies op het gebied van valbescherming op basis van uw werksituatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Garandeer een veilige werkomgeving voor uw personeel door te investeren in de juiste beschermingsmiddelen, waaronder veiligheidsharnassen. Wij komen graag bij u langs voor een RI&E om te bepalen welke veiligheidsmaatregelen geschikt zijn voor uw situatie. Maak een afspraak door te bellen naar 0341- 45 41 75 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten uit Harderwijk kijken ernaar uit om samen met u een veilige werkomgeving te realiseren.

man op rand van dak
Skysafe harnas
Static one - Basic harnas - simpel dak bezoek
Dak bezoek harnas
Static two - Basic harnas - ladders - daken - klimsystemen
Harnas klimsystemen

Liever persoonlijk contact over uw situatie?

Bel ons! Ook na kantooruren bereikbaar!

Andere oplossing nodig?

Vraag het onze adviseurs!