VCA* gecertificeerd

Vrijblijvende offerte

SkySafe is specialist in valbeveiliging. Onze belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat iedereen die op hoogte werkt het werk veilig kan uitvoeren. Dit doen we door de juiste beveiliging op daken aan te brengen en valbescherming te implementeren. Het plaatsen van valbeveiliging zorgt voor een veilige werkomgeving. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres in de omgeving van Harderwijk voor het aanbrengen van valbeveiliging voor uw bedrijf? Dan staan wij voor u klaar.

laptop met foto op scherm

Oplossingen

Voor veilig werken op hoogte

hoekanker valbeveiliging op wit dak
Valbeveiliging
glasgevel groot gebouw
Gevelonderhoud installatie
kooiladder vanaf bordes flat
Klimvoorzieningen
man aangelijnd aan valbeveiliging op dak
Persoonlijke beschermingsmiddelen
industrie terrein
Maatwerk
hekwerk op dak valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
man achter bureau met beeldschermen maakt een advies tekening
Risico Inventarisatie & Evaluatie
Monteur doet inspectie op dak
Inspectie & Keuring

De juiste valbeveiliging voor uw dak

Om veilig te kunnen werken op daken of langs gevels, is betrouwbare valbeveiliging en valbescherming nodig. Permanente of tijdelijke beveiliging is op bijna elk dak mogelijk. Zo zijn er meerdere soorten valbeveiliging geschikt voor een plat dak. Zoekt u een gedegen advies voor het toepassen van valbeveiliging op het dak van uw bedrijf? U kunt bij ons terecht voor horizontale, verticale of mobiele beveiliging inclusief maatwerk. Heeft u een speciaal verzoek? Laat het onze specialisten van SkySafe weten.

Skysafe Globe anker valbeveiliging

Vragen?

Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.

Ontdek ons betrouwbare familiebedrijf

SkySafe is een familiebedrijf ontstaan vanuit een speciale werkafdeling van het steigerbouwbedrijf Skyworks B.V.. Vanuit deze werkzaamheden, was er veel kennis aanwezig over het begrip “veilig werken op hoogte” en het implementeren van valbescherming. In 2008 werd deze afdeling een zelfstandig bedrijf met de naam SkySafe B.V.. De kennis die is opgebouwd door jarenlange ervaring met veilig werken op hoogte in de steigerbouw, zetten we in om de veiligheid van werken op hoogte te verhogen. Valbeveiliging op zichzelf is een heel andere discipline dan alleen zorgen voor veilig werken op hoogte, aangezien de voorzieningen permanent worden aangebracht. SkySafe biedt een complete benadering van beide disciplines aan.

Wij helpen u graag met onze overige diensten

Naast het monteren van betrouwbare valbeveiliging op een dak van uw bedrijf, kunt u bij ons terecht voor allerlei andere producten en oplossingen. Zo adviseren wij u op het gebied van valbescherming, dakrandbeveiliging, klimvoorzieningen of installaties voor gevelonderhoud van de hoogste kwaliteit. Ook bieden wij u diverse diensten aan zoals onderhoud, inspectie en trainingen voor het gebruik van valbeveiliging op uw dak. U ziet het; u kunt bij ons terecht voor alles aspecten omtrent veiligheid!

Projecten

Portfolio

Om een indruk te geven van ons werk, vindt u hier een aantal interessante projecten.

dak anker valbeveiliging
Heerema fabrication group
Monumentaal pand
Monumentaal pand
Man in molen met valbeveiliging harnas
Molen de Duif te Nunspeet
Zonnepanelen en valbeveiliging op plat dak
Zonnenpanelen

Werk samen met ons voor een passende oplossing op het gebied van valbescherming

Wilt u graag meer weten over valbeveiliging of andere veiligheidsmiddelen van ons bedrijf uit Harderwijk? Neem contact op met onze specialisten voor passend advies op het gebied van valbescherming. We informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Bovendien zijn we ook buiten kantooruren bereikbaar.