Valbeveiliging

Veilig werken op hoogte.

Over ons

Bij SkySafe staan wij voorop in het bieden van oplossingen die veilig werken op hoogte mogelijk maken. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op de meest betrouwbare en effectieve valbescherming voor uw gebouwen. Wij begrijpen dat elke werkomgeving unieke uitdagingen met zich meebrengt en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke veiligheidseisen te voldoen.

Ontdek ons betrouwbare familiebedrijf

SkySafe is een familiebedrijf ontstaan vanuit een speciale werkafdeling van het steigerbouwbedrijf Skyworks B.V.. Vanuit deze werkzaamheden, was er veel kennis aanwezig over het begrip “veilig werken op hoogte” en het implementeren van valbescherming. In 2008 werd deze afdeling een zelfstandig bedrijf met de naam SkySafe B.V.. De kennis die is opgebouwd door jarenlange ervaring met veilig werken op hoogte in de steigerbouw, zetten we in om de veiligheid van werken op hoogte te verhogen. Valbeveiliging op zichzelf is een heel andere discipline dan alleen zorgen voor veilig werken op hoogte, aangezien de voorzieningen permanent worden aangebracht. SkySafe biedt een complete benadering van beide disciplines aan.

Oplossingen

Voor veilig werken op hoogte

Val beveiliging

Meer info

Gevelonderhoud installatie

Meer info

Klimvoorzieningen

Meer info

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Meer info

Maatwerk

Meer info

Dakrandbeveiliging

Meer info

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Meer info

Inspectie & keuring

Meer info

Interesse? Neem met ons contact op

Diverse oplossingen voor elke situatie

SkySafe biedt een breed scala aan valbeveiligingsoplossingen, variërend van eenvoudige veiligheidslijnen tot complexe valbeveiligingssystemen. Naast valbescherming, kunt u bij ons ook terecht voor diverse klimvoorzieningen, waarmee veiligheid op elke hoogte gegarandeerd wordt. Onze oplossingen zijn niet beperkt tot Nederland; wij bieden onze expertise ook aan in Brussel en Antwerpen, waarbij we ons richten op internationale standaarden van veiligheid en kwaliteit. Daarbij zorgen we voor regelmatige updates en onderhoud van onze systemen, zodat deze altijd voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen.

Vragen?
Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug

Wij helpen u graag met onze overige diensten

Naast het monteren van betrouwbare valbeveiliging op een dak van uw bedrijf, kunt u bij ons terecht voor allerlei andere producten en oplossingen. Zo adviseren wij u op het gebied van valbescherming, dakrandbeveiliging, klimvoorzieningen of installaties voor gevelonderhoud van de hoogste kwaliteit. Ook bieden wij u diverse diensten aan zoals onderhoud, inspectie en trainingen voor het gebruik van valbeveiliging op uw dak. U ziet het; u kunt bij ons terecht voor alles aspecten omtrent veiligheid!

Recencte Projecten

Om een indruk te geven van ons werk, vindt u hier een aantal interessante projecten.

Heerema Fabrication Group

Monumentaal pand

Molen de Duif te Nunspeet

Zonnenpanelen

Vraag advies aan onze specialisten

Heeft u behoefte aan professioneel advies over dakbeveiliging? Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij het kiezen van de juiste valbescherming voor uw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor een gedegen advies en meer informatie over onze diensten. Met SkySafe kiest u voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Skysafe