• VCA-gecertificeerd
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies op maat

Bent u op zoek naar hoogwaardige valbeveiliging voor uw gebouw in Brussel, Antwerpen en omstreken? SkySafe, gevestigd in Harderwijk, werkt samen met cliënten in heel Nederland en in de regio’s Antwerpen en Brussel om hoogwaardige valbeveiligingssystemen te leveren. Onze expertise in valbeveiliging zorgt ervoor dat uw werkomgevingen veilig zijn voor iedereen.

Valbeveiliging laten plaatsen in België

Het laten plaatsen van onze valbeveiliging in België betekent kiezen voor veiligheid op alle soorten daken. Onze verschillende soorten valbeveiliging zorgen voor een veilige werkomgeving, zelfs op complexe daken zoals glazen daken. Daarnaast bieden wij specifieke oplossingen voor daken met zonnepanelen, zodat onderhoudswerkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. Onze specialisten zorgen voor een snelle en professionele installatie van de valbeveiliging, zodat uw projecten geen onnodige vertragingen oplopen. We houden bij elke installatie rekening met de unieke eigenschappen van het dak om maximale veiligheid te garanderen. Bovendien bieden we uitgebreide nazorg en onderhoudsdiensten aan om te verzekeren dat uw valbeveiligingssystemen altijd in topconditie blijven.

Advies of offerte aanvragen

Ook na kantooruren bereikbaar!

Contact of Mail ons

Zorg voor een veilige werkomgeving op uw dak

Neem contact op met ons bedrijf uw valbeveiliging vandaag nog te regelen. Vul ons contactformulier in of bereik ons telefonisch via 0341- 45 41 75. Of uw project nu in België of Nederland is, wij garanderen topkwaliteit valbeveiliging die voldoet aan alle veiligheidseisen. Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw werklocaties voldoen aan de hoogste standaarden van veiligheid met onze betrouwbare valbeveiligingsoplossingen.

Wanneer ben je nou verplicht valbeveiliging aan te brengen?

U leest het in ons artikel

Skysafe